SZÜLŐSÉG

Ezért van az, hogy mindig apa a szupersztár

2016. december 3., szombat 17:50

Érezték már anyaként valaha, hogy a világ igazságtalan? Nem? Na, őszintén! Mondjuk, amikor a gyerekek üdvrivalgásban törnek ki, ha apa este belép az ajtón, holott ön egész nap a lelkét kitette, hogy szórakoztassa őket, és az élete minden percében gondoskodik a jólétükről, amiért legfeljebb egy puszi jár? Na ugye!?

shutterstock 326848943

Számos, ehhez hasonló példát sorol fel a Dad&Daughters nevű Facebook oldal egyik táblázata, amelyre a minap bukkantunk. Jó, megértjük, anya tényleg kicsit unalmas az állandó jelenlétével és az örökös aggodalmaskodásával, bezzeg, ha hazaér apa, rögtön a legjobb buli kerekedik!

Na, de mit kell tennie apának azért, hogy ő legyen a sztár?

Anya Apa A gyerek kedvence
9 hónapon át hordozta a szíve alatt a gyermekét, majd fájdalmak között megszülte Szexelt egyet A-pa!
Mindenre kiterjedően gondoskodik a gyerek jóllétéről és biztonságáról Feldobja a gyereket három méter magasba Apa!!
45 percen át kitartóan tanítja a gyereknek a színeket, betűket és számokat 4 percen át vicces hangon énekli, hogy „Legyen hó, legyen hó…” Apa a legjobb!
Sok szeretettel megtervezi, és elkészíti az egészséges és tápláló ételeket és rágcsálnivalókat Kifundálja, hogy jégkrém is lehetne a vacsora Ez az, apa!
Feltétel nélkül szeret Feltétel nélkül szeret, és közben finghangokat produkál a szájával Csakis apu!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2016.12.03 18:32:26pefe

  Mi az amit apa csinál, és anyának meg van tiltva ?

 • 2016.12.03 18:44:39Könnyen elkaptuk, uram!

  kurvázás...

 • 2016.12.03 18:54:10Nouby

  Kiegészítés:

  Anya otthon van a gyerekkel 3 évig.
  Apunak dolgoznia kell mert eltartja a családot.

  Gondoltam én is lehetek irígy, szűklátókorű hülye.

 • 2016.12.04 18:17:46B-road

  Nem kell ezt túlgondolni, ez csak egy vicces poszt.
  De megpróbálom elmagyarázni annak aki nem érti: igen aput ritkábban látja a gyerek, apu az aki az anyu által teremtett otthoni biztonságot, tisztaságot, rendet felrúghatja és mehet a dobálózás, párnacsata, fing-hangutánzás... mert tudja, hogy anyu lelkiismeretesen megtanította a gyerekeknek,hogy nem illik az asztalnál fingani, böfögni, de apu azért néha megpróbálja bebizonyítani, hogy egy vicc azért bármikor belefér.

  (persze ez csak az amolyan tv-sorozat családnál van így, mert sokszor már annak is örülnek a gyerekek, ha apa nem részegen üvöltözve jön haza, és hátha megússzák anyuval most verés nélkül.)

 • 2016.12.04 21:23:14Jason Voorhees

  Nagyon szépen le van ez írva, és ez így helyes!

  egy apa

 • 2016.12.08 15:17:00Clamesa

  Hahaha! Magyarországon? Jól mondja valaki előttem, itt annak is örül a gyerek, ha egyik szülője sem minden 10. magyar, vagyis nem minden nap részegedik le. Vagy nem tartozik a társadalom 70%-ához, aki szerint a verés teljesen rendben van, ha nevelő célzatú. Vagy, ha van a szüleinek munkája. Esetleg abba a 4,1 millió emberbe, akik létminimum alatt élnek. Egyébként Magyarországon a férfiak is mehetnek GYED-re, vagy a nők GYED extrával dolgozni, szóval azért nem annyira rossz szerintem a helyzet. Legalábbis a törvény szerint, aztán hogy a munkáltató miért röhög a szemedbe, az meg egy másik dolog. 3 évig meg nem lehet szinte senki otthon, mert a 3. év csak GYES.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta