Elvitték a gyerekeket a kukások

A gyerekek rajongásának megmagyarázhatatlan tárgyai közé tartoznak a kukásautók. A legtöbben csak távolról csodálhatják a narancssárga behemótokat, azonban egy budapesti kisfiút szülinapján igazán meglepett a kukásautós csapat.

A Fővárosi Közterület Felügyelet Facebook-oldalán jelent meg egy hír arról, hogy az egyik autó kivételesen nem a szemetesek tartalmát gyűjtötte be, hanem egy személyes kívánságot teljesített.

"Egy anyuka keresett meg bennünket, hogy kisfia, aki nagy kukásautó-rajongó, a születésnapját ünnepli és a legnagyobb ajándék az lenne neki, ha nem csak a negyedik emeleti ablakból, hanem közelről is megnézhetne egy gyűjtőjárművet, sőt utazhatna is vele. Az FKF csapata a meglepetés mellé állt, megszerveztük a várva várt rendkívüli születésnapot a kisfiúnak."

A kukásautó és csapata természetesen tortát is hozott az ünnepeltnek, aki ki is próbálhatta, milyen érzés a járműben utazni.

"Peti nem akart hinni a szemének, amikor a házuk előtt az imádott autó mellett narancssárga ruhába öltözött emberek várták, tortával és ajándékokkal a kezükben. Örömében önfeledten ugrált és tapsolt" - számolt be az FKF a meglepetés hatásáról.

"Végül az a vágya is teljesült, hogy beülhetett anyukájával a kukásautóba és utazhatott vele."

A kommentelők imádták a Közterület Felügyelet gesztusát: 

"Köszönöm, hogy vannak még ilyen jóérzésű emberek!!!!!!!!!! - írja egyikük. 

"Ezt a nagyvonalúságot és önzetlenséget lehet másolni!!!! Nagyon rendesek vagytok fiúk, és a cég egyaránt!!!!! Példamutató és rendkívüli!!!!! - sorjáznak a meghatott hozzászólások. Sőt, olyan is akad, aki látta a meglepetést: "Akkor mindent ertek  pont sikerult Oket latnom  ezuton is ismeretlenul boldog szulinapot a kisfiunak  kedves volt Toletek "

Többen pedig arról számoltak be, hogy a kukások velük is nagyon barátságosak voltak és tudják, milyen nagy kedvencek a kicsik körében.

"Jaj, amúgy nagyon helyesek a kukások, az én lányomnak is mindig lelkesen integetnek, a kukásautó önmagában kész gyerekszórakoztató intézmény, én csak a női kukásokat hiányolom egy kicsit!" - írja egy anyuka.

Egy másik arról számolt be, hogy segítettek neki: "Mi is nagyon szeretjük őket! Bár, mi Dunakeszin lakunk. Egy pár hónapja kitaláltam, hogy az imádott kukásautóba fogjuk kidobni a cumikat cserébe kérhet vmit a kukásbácsiktól, mondjuk pár új sínt a fa vonataihoz... (A hátam mögött a kezükbe nyomtam). Rögtön vették a lapot, tök felcsillant a szemük. Nagyon jó fejek voltak! Azóta ők a legnagyobb királyok nálunk!"

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek