SZÜLŐSÉG

Elvitték a gyerekeket a kukások

2016. december 2., péntek 12:28

A gyerekek rajongásának megmagyarázhatatlan tárgyai közé tartoznak a kukásautók. A legtöbben csak távolról csodálhatják a narancssárga behemótokat, azonban egy budapesti kisfiút szülinapján igazán meglepett a kukásautós csapat.

A Fővárosi Közterület Felügyelet Facebook-oldalán jelent meg egy hír arról, hogy az egyik autó kivételesen nem a szemetesek tartalmát gyűjtötte be, hanem egy személyes kívánságot teljesített.

"Egy anyuka keresett meg bennünket, hogy kisfia, aki nagy kukásautó-rajongó, a születésnapját ünnepli és a legnagyobb ajándék az lenne neki, ha nem csak a negyedik emeleti ablakból, hanem közelről is megnézhetne egy gyűjtőjárművet, sőt utazhatna is vele. Az FKF csapata a meglepetés mellé állt, megszerveztük a várva várt rendkívüli születésnapot a kisfiúnak."

A kukásautó és csapata természetesen tortát is hozott az ünnepeltnek, aki ki is próbálhatta, milyen érzés a járműben utazni.

"Peti nem akart hinni a szemének, amikor a házuk előtt az imádott autó mellett narancssárga ruhába öltözött emberek várták, tortával és ajándékokkal a kezükben. Örömében önfeledten ugrált és tapsolt" - számolt be az FKF a meglepetés hatásáról.

"Végül az a vágya is teljesült, hogy beülhetett anyukájával a kukásautóba és utazhatott vele."

A kommentelők imádták a Közterület Felügyelet gesztusát: 

"Köszönöm, hogy vannak még ilyen jóérzésű emberek!!!!!!!!!! - írja egyikük. 

"Ezt a nagyvonalúságot és önzetlenséget lehet másolni!!!! Nagyon rendesek vagytok fiúk, és a cég egyaránt!!!!! Példamutató és rendkívüli!!!!! - sorjáznak a meghatott hozzászólások. Sőt, olyan is akad, aki látta a meglepetést: "Akkor mindent ertek  pont sikerult Oket latnom  ezuton is ismeretlenul boldog szulinapot a kisfiunak  kedves volt Toletek "

Többen pedig arról számoltak be, hogy a kukások velük is nagyon barátságosak voltak és tudják, milyen nagy kedvencek a kicsik körében.

"Jaj, amúgy nagyon helyesek a kukások, az én lányomnak is mindig lelkesen integetnek, a kukásautó önmagában kész gyerekszórakoztató intézmény, én csak a női kukásokat hiányolom egy kicsit!" - írja egy anyuka.

Egy másik arról számolt be, hogy segítettek neki: "Mi is nagyon szeretjük őket! Bár, mi Dunakeszin lakunk. Egy pár hónapja kitaláltam, hogy az imádott kukásautóba fogjuk kidobni a cumikat cserébe kérhet vmit a kukásbácsiktól, mondjuk pár új sínt a fa vonataihoz... (A hátam mögött a kezükbe nyomtam). Rögtön vették a lapot, tök felcsillant a szemük. Nagyon jó fejek voltak! Azóta ők a legnagyobb királyok nálunk!"

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2016.12.03 09:12:44mad-man

  A kukások fasza csávók, és a kukásautó király járgány! Rendes tőlük hogy feldobták a kiskölyök napját. Nagyon fontos feladatot látnak el, ha nem lennének pillanatok alatt elöntené a szemét az utcákat.
  Jó lenne a lakosságot környezettudatosságra nevelni, a szelektív gyűjtést kiemelt ügyként kezelni.

  A szemetelőket/illegális hulladéklerakókat/kertben szemétégetőket, keményen büntetni kell.

 • 2016.12.03 10:40:08ember100

  Helló !

  Szép gesztus :)
  Örülök hogy eljutottunk idáig.
  Gratulálok !

 • 2016.12.03 12:04:37flea

  ez igen, le a kalappal.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta