SZÜLŐSÉG

Otthonszülős videó az internet új kedvence

2016. szeptember 14., szerda 17:38

A 444 szúrta ki egy kaliforniai bába, Lisa Marie Sanchez Oxenham otthonszülős videóját, amit még szeptember 3-án töltött fel.

A felvételen az látható, ahogy Oxenham egyik kliense, bizonyos Audra feltehetően otthon, egy kis medencében vagy nagy kádban megszüli a gyerekét, a videóhoz tartozó leírás szerint második szülésről van szó. A felvétel elképesztően népszerű lett, tíz nap alatt több mint 17 milliószor töltötték le, több mint százezer megosztásnál és közel 25 ezer kommentnél jár.

Ahogy terjed a videó, úgy születnek a poszt alatt egyre változatosabb nyelveken hozzászólások, a többségnek egyébként nagyon tetszik, hogy egy ilyen felvételen mutatja be valaki a születés csodáját.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta