Az apa, aki lemásolta lánya szexi szelfijeit

Chris Martin (nem, nem ő) elég kreatív módon próbálta rávenni 19 éves lányát arra, hogy kevesebb dögösködő fotót készítsen, illetve töltsön fel magáról. A washingtoni férfi trollmódba kapcsolt, szépen elkészítette minden szexi fotó másolatát saját főszereplésével, és persze ezeket nem tartotta meg magának, mindegyik az interneten landolt. Részletek a hajtás után! 

"A lányom szexi fotókat posztol magáról, és ahelyett, hogy megkértem volna arra, hogy hagyja abba, egy jobb ötletem támadt" - írta az Instagramon Martin, aki a legeslegutolsó részletig megpróbálta lemásolni az eredeti képeket, a gyereke tetoválásait és a szemhéjtusos sminket például alkoholos filccel rajzolta magára. "Három napomba tellett, amire sikerült eltávolítani magamról" - árulta el a műhelytitkot.

Ha ez alapján úgy tűnik, hogy Cassie Martin nem örül annak, hogy apja így "zaklatja", téved. "Az apám vicces fazon, és nagyot nevettünk a képeken. A legviccesebben egyébként a korombeliek reagáltak a fotókra, ugyanis attól félnek, hogy a szüleik példát vesznek majd apámról" - nyilatkozta a lánya az US magazinnak.  (Van egy rossz hírünk, a szülők igenis tudják, hogy működik az internet, és nem félnek használni!)

A Daily Mail szerint Chris Martin kamasz fia sem úszta meg a szülői paródiát, de nem tudni, ő hogyan reagált erre. Az internet népe mindenesetre imádja az apa-lánya párost, persze kivételek mindig vannak.  "Páran mondták, hogy egy igazi barom vagyok, de szerintem ők nem értik a lényeget. A családunkban mindig is szerettük kifigurázni a többieket" - állítja a 47 éves apa.

Azért csak óvatosan az ilyesmivel!

Lehet, hogy mi vagyunk nagyon karót nyeltek, és elhisszük, hogy Cassie tényleg nagyot mulatott az apja fényképein, de azért annyit hozzátennénk a történethez, hogy egy átlagos családban, egy átlagos önbizalommal megáldott tinédzser esetén a fentihez hasonló akciókat messziről kerüljék el. Könnyen lehet egy olyan olvasata is a történetnek, hogy a szülő a neten alázza meg a gyerek törekvéseit, hogy az valamilyen (szép, csinos, vicces, okos, szexi, stb) legyen, ami rossz esetben jó időre alááshatja a kamasz önbecsülését.

A kamaszkor egyik (ha nem a) legfontosabb feladata a felnőtt identitás kimunkálása, ami szerepek - kreatív, nemi, társasági, stb - próbálgatásán keresztül is történik. Jó, ha a fiatal meri ezekbe beleengedni magát, mert így tapasztalja meg, melyik megy jól, és melyiket érzi értelmesnek, testhezállónak. Ha hiányzik az önbizalom a próbálgatáshoz (vagy nagyon erőszakosan vágnak alá ezeknek a kisérleteknek, mint például fent), akkor fixálódik egy kézenfekvő, biztonságosnak tűnő szerep, és nem tud kiforrni, valójában mi illik a fiatalhoz. Erről pszichológusunk már részletesen írt korábban, ezt itt olvashatják el.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek