Titokban fogadtak örökbe, levideózták a reakciókat

A Kaliforniában élő Lacey és Banks Farris évekig küzdöttek, hogy gyerekük legyen. Az asszonynak egyszer már sikerült teherbe esnie, de elvetélt a huszadik héten. Túl voltak már a lombikprogramokon is, sőt, már egy örökbefogadási kísérleten is, aminek végén annyira vágyott csecsemő anyja végül meggondolta magát - írta a DailyMail.

A sok csalódás után a házaspár úgy döntött, hogy a legújabb próbálkozásukat titokban tartják, és csak egy sikeres adoptálás után szólnak a környezetüknek. Amikor a kis Finley végül hozzájuk került, beültek az autóba, és sorra látogatták a családtagjaikat, munkatársaikat, barátaikat, hogy bemutassák nekik a babát. Egyszerűen csak beállítottak hozzájuk az anya karján a gyerekkel, a könnyes, szeretetteljes, szívmelengető reakciójukat pedig az apa videóval dokumentálta. 

"Ha Finley felnő, látni fogja, hogy milyen boldogan fogadta mindenki - ez mindennél többet jelentett a számunkra. Annyira jó volt látni, hogy a családunk teljes erővel mögöttünk áll" - idézte a lap Lacey Farrist. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra