SZÜLŐSÉG

Hülye kamaszok: létezik ennél idiótább kihívás?

2016. április 28., csütörtök 19:07

Nem kellett sokat várni a jeges vödrözés után, ugyanis a DailyMail szerint újabb kihívás ütötte fel a fejét. Ennek a lényege az, hogy tinédzserek a kiválasztott (és tudatlan) célszemély mellett szándékosan hanyatt esnek, majd várják - és videózzák -, hogy elkapja-e őket az áldozat. Ahogy sejthető, az eredmény mondjuk maximum 50 százalékos.

 A jelenség a beszédes nevű #TrustFallChallenge néven fut, erre kell rákeresnie Facebookon és Twitteren, ha szörnyülködne, vagy nevetne egy jót. És akad is miből válogatni, ugyanis már most több százan osztottak meg videót a próbálkozásaikról.

Sokan egyébként annyira meglepődnek, hogy azt sem tudják, mi történik, esetleg megijednek és félreugranak, így esélyük sincs elkapni az eldőlő fiatalt. Más kérdés, hogy az akár rosszullét miatt is összeeshetne, akkor pedig jól jönnének a jó reflexek.

Twitteren a Rauniiii nevű felhasználó videóját már közel ezren újraosztották, és ennél is többen voltak azok, akik lájkolták. A húsz másodperces kisfilmben ön is megnézheti, mit szerencsétlenkedik össze a lány, íme:

A DailyMail oldalán egyébként több videót is talál, ezek nagyjából ugyanazon forgatókönyv alapján készültek: egy fiatal lány minden útjába eső embernek odaveti magát, azok pedig annyira nem értik, miről van szó, hogy levegőt is elfelejtenek venni, nemhogy megfogni őt, és megóvni az eséstől.

Egyébként az is látszik, hogy a földet érés nem mindig a legkellemesebb, de a jelek szerint ez nem elég visszatartó erő.

Ön mit gondol?

 • 113
  Gyerekes csíny, hadd csinálják, ha élvezik.
 • 424
  Sok mindent túléltünk, ezt is túl fogjuk.
 • 341
  Egyszerre irritáló és veszélyes.
 • 379
  Nem érdekel.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta