Kevés a pénze? Pályázzon táborra!

A táborok nem olcsóak, szerencsére megint lehet pályázni rájuk. Tavaszi, nyári vagy őszi táborokra lehet jelentkezni, kizárólag elektronikus úton. Mind egyéni, mind csoportos pályázatra van lehetőség, tavasszal 10000 tanulót várnak Fonyódligetre és Zánkára, míg összesen 30.000 gyerek élvezheti az Erzsébet táborokban a pihenést.

Az őszi kalandtáborban pedig szintén mintegy 10.000 iskolás mehet év eleji, kedvezményes csoportos kirándulásra a Balaton partjára. A most meghirdetett táborozási lehetőségek összesen mintegy 50.000 gyermek számára biztosítanak kedvezményes üdülést tavaszi, nyári és őszi turnusokban.

shutterstock 146708702

 Az utóbbi két évtized legnagyobb gyermektáboroztatási programját indította el a magyar kormány 2012-ben. Az Erzsébet-program fennállásának négy évében eddig több mint 600 ezer ember jutott üdülési, pihenési lehetőséghez, közülük több mint 300 ezer gyermek.

tavaszi pályázatokra a benyújtási határidő április 29-e, és minden 8-18 év közötti osztályközösség pályázhat. Az önrész mindössze 1000 forint gyerekenként. Általános és tematikus táborok is lesznek a nyáron, utóbbiak számtalan témában, a programozástól a bűnmegelőzésen és különféle sportoknak szentelt táborokon át egészen a képzőművészeti, zenei, színjátszó és tánctáborokig. A nyári táborok teljes listáját itt lehet végigbogarászni, a tavaszi programokat itt találják, az őszi kalandtáborért pedig ide kattintsanak.

Oszd meg másokkal is!
Mustra