SZÜLŐSÉG

Balesetveszélyes az ikeás denevérköpeny, vigye vissza!

2016. április 6., szerda 11:50

Az IKEA arra kéri a vásárlóit, hogy aki LATTJO denevérköpenyt vásárolt, mielőbb vigye vissza a terméket bármelyik IKEA áruházba, mert három olyan esetet is jelentettek, amikor a gyermekek nyakán zúzódások és horzsolások jelentkeztek a köpeny használata közben. A köpeny a gyermekek nyakára szorult, emiatt pedig nem lehetett elég könnyen levenni.

2
Fotó: Ikea

Az áruházlánc visszahívja a LATTJO denevér köpenyt, miután „az IKEA nem engedheti meg, hogy játék közben bármilyen sérülés kockázata álljon fenn. A bejelentések nyomán folytatott vizsgálataink nem csak azt igazolták, hogy a tépőzár nem nyílt szét elég könnyen, de azt is világossá tették, hogy tisztáznunk kell az IKEA elvárásait ezekkel a tépőzárakkal kapcsolatban. Azonnali és elővigyázatossági lépésként visszahívjuk a terméket, de tovább dolgozunk a jövőbeli termékeinken, ezáltal pedig a gyermekek biztonságán azzal, hogy új követelményeket támasztunk” – mondta Cindy Andersen, az IKEA gyermektermékekért felelős üzletág vezetője.

A denevérköpenyt bármelyik IKEA áruházba visszaviheti, ahol a vételár teljes összegét visszafizetik akkor is, ha már nincs meg a blokk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta