Kislány-szépség gyorstalpaló, apukáknak

Philippe Morgese egy amerikai egyedülálló apuka, aki órákat ad sorstársainak abból, hogyan kell csodálatos hajkoronákat kreálni kislányuk hajából.

„Szeretném ezeknek az apáknak megtanítani, hogyan kell ezt csinálni, hogy a frizurák, amik akkor készülnek, ha nálunk van a gyerek, ne legyenek beskatulyázhatók az „apahaj” megnevezés alá. Plusz, egyáltalán nem szeretném, ha a lányom nem élhetné át ezeket a csajos dolgokat; nem kell fiús lánynak lennie csak azért, mert egy férfi neveli –mondja Morgese.

A szépség-iskola apáknak, nem vicc. „Az egész életemet az óra köré építettem.” – mondta el az Orlando Sentinelnek egy apuka, aki az iskolába jár. Egy másik apuka meg azzal büszkélkedik, hogy jó érzés fogja el, hogy ő is meg tudja csinálni a lánya haját, ha éppen az anyja nincs a közelben. 

Ötven apa-lánya formáció jelentkezett a kurzusra, irtó cukik az igyekező apukák, tényleg. „Nem attól leszel jó apa, hogy megcsinálod a gyereked haját, de ha már egyébként is jó apa vagy, ez csak egy bónusz a többi dolog mellé.” – adta meg a zárómondatot Morgese, amiben teljesen egyetértünk vele.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek