Menő vagy ciki zombiként fotóztatni a gyereket?

Nem arról van szó, hogy elnéztük volna a naptárat és elcsúsztunk volna a Halloween vagy a farsangi buli előkészületeivel, egyszerűen az történt, hogy a 23 éves fotós, Amelia Rose szerint semmi hátborzongató nincs abban, ha élőhalottnak maszkírozza vagy Photoshoppolja a gyerekeket a munka során. – hívja fel a figyelmet a furcsa jelenségre a Metro.co.uk.

Eltudja képzelni, hogy ilyen fotókkal dobja fel a hálószobát?
Eltudja képzelni, hogy ilyen fotókkal dobja fel a hálószobát?Amelia Rose/SWNS.COM / Northfoto

Rose egyébként a gyerek, csecsemő és esküvő fotózásról nyergelt át az új műfajra, és állítása szerint azóta jobban virágzik az üzlet, mint valaha.

“Kezdetben újszülöttekről és lagzikról készítettem képeket, aztán belevágtam a babafotózásba, Photoshop segítségével varázsoltam tündérfüleket az erdőben kúszó-mászó bébikre, mikor Donna közölte, hogy ő zombis sorozatot akar.” – magyarázza történetét a fotós, akit barátnője, Donna Wakefield bízott meg azzal, hogy fotózza le hét éves lányát zombiként, sőt a kis Honey egyik régebbi babafotóját is ijesztővé retusáltatta a móka kedvéért.

A babafotók sem úszták meg..
A babafotók sem úszták meg..Amelia Rose/SWNS.COM / Northfoto

“A barátnőmnek hét gyereke van, így ő az egyik legjobb ügyfelem, mivel valamelyik gyereke mindig felbukkan a stúdióban.” – mondja a fotós, aki állítása szerint számos hasonló témájú megrendelést kapott az elmúlt időszakban, de a szülők körében a zombik a “legnépszerűbbek”.

"Felkapottak az olyan klasszikus horror filmek is, mint az Omen, vagy a Rémálom az Elm utcában, illetve az Alice Csodaországban, a Szörnyella De Frász, vagy a Trónok harca sorozat.

Ön mit gondol a remélhetőleg gyorsan kikopó trendről? Menő vagy ciki élőhalottként fotózni a gyerekeket, szavazzon!

Nem egy átlagos kislány fotó.
Nem egy átlagos kislány fotó.Amelia Rose/SWNS.COM / Northfoto
Oszd meg másokkal is!
Menő! (3984) (2626) Ciki!
Mustra