SZÜLŐSÉG

Hétvégi sokk: nyaljon a gyerek unikornisszart?

2016. március 20., vasárnap 15:43

Ennél durvább reklámot még életében nem látott: ha nem tudta volna, a színpompás csavaros fagyi tulajdonképpen a csillámpónik végterméke, és miért sikerül olyan szépre és egyenletesre? Mert a mesebeli jószág a helyes pozitúrában végzi a dolgát.

Igen, ez egy reklám, méghozzá egy olyan sámlié, amit a WC elé lehet tolni (habár melyiket nem?), így megemelkednek a térdek, és ez ami segíti (még az unikornisnak is) az ürítést. Na, de nem spoilerezünk tovább, csak annyit árulunk el, hogy érdemes végignézni a videót, először is mert mindenképpen egy kultúrsokk, de ami a végén jön, az egyszerűen felejthetetlen.

Ön kedvet kapott ettől a reklámtól a termékhez?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta