Gyerekpofozó tanárt éltet a net népe. Mi van???

Egy olyan, állítólag az egyik zalaegerszegi középiskolában készült videóra hívja fel a figyelmet az Eduline, amiben egy tanár pofán vág egy diákot. A felvétel körülményei és az, hogy valóban úgy és az történt-e, ami látszik még nem tiszták, az ügyben ugyanis rendőrségi nyomozás folyik – annak lezártáig pedig a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum nem kíván nyilatkozni.

Thug tanár

Zalaegerszegen ne szarozz a tanárokkal :DThug Life Hungary

Posted by Thug Life Hungary on Wednesday, 9 March 2016

A videó a Thug Life Hungary Facebook-oldalán jelent meg először március 9-én, és érdemes egy pillantást vetni az alatta született hozzászólásokra is. A legtöbben egyetértenek a testi fenyítéssel, többen pedig nevető szmájlit használnak reakcióként.

Sok ilyen tanárra van szükség????

Természetesen nem tudjuk megmondani, a videó valódi-e. Az viszont vérfagyasztó, ami a kommentelésnél történik.

A teljesség igénye nélkül kimásoltunk néhány hozzászólást, mindegyik olyanoktól származik, akik (elvileg) saját teljes nevükkel, arcukkal, fényképükkel vannak fent a Facebookon, és azzal a profillal vállalják lent idézett, szofisztikált véleményüket.

Tudjuk, hogy mi mosott agyú libsibolsi feministák vagyunk, akik egyáltalán nem nevelik meg a gyerekeiket (és ezért tart itt ez az ország!), de azért azon eléggé meglepődtünk, hogy körülbelül 15 támogató kommentre jut egy bátortalan ellenző (mind nők), akik felvetik, hogy talán mégsem teljesen korrekt dolog, ha a tanár gyakorlatilag nekifutásból kever le egy sallert az órán.

"Rendszeresíteni kellene az ilyen pofonokat!Sok takony elméje kitisztulna! Annak idején én is kaptam egy párat,mindjárt másképp láttam a dolgokat."

"Nagyon helyesen cselekedett a tanár, így kellene cselekednie mindnek, majd akkor rend lenne. Nem visszapofázás tanárverés, szidalmazás."

"Volt előzmény ezért ment a kamera !Jogait jól ismerő már üvölt 0,7 mp. " MIT CSINÁL " ?sajnos a retkek- ingyenélők a fekák a segíjből élők a pénzről annyit tud MEGKAPOM MERT JÁR . és sajnos a normális fiatal is hamar bekeveredik közéjük."

" Hibátlan!Remélem betört az arca!Minden ecsetfejű nagyarcú kis tápos gyökérnek ez kellene!"

"Sok ilyen tanárra van szükség. Egy ilyen pofontól semmi baja sem lesz a gyereknek. Sőt én annak a szülőnek is ilyent levernék, aki ezt sérelmezi!!!"

Igen, a tanárnak is rossz! Nem, neki sem nyomhat be egyet senki!

Ahogy ilyenkor lenni szokott, rögtön jönnek az érvek, hogy mert bezzeg a gyerekek aztán tényleg iszonyúak ma, üssön csak, mert a tanárokat is meg szokták verni. Mintha ez bármin is változtatna.

Ha néha egy tanár (orvos, bolti eladó) találkozik egy agresszív idiótával, aki pofán vágja, az rossz dolog, rendkívül helytelen. De ez nem jelenti azt, hogy akkor egy tanár (orvos, bolti eladó) pofán vághat valakit csak úgy, mert az épp olyan helytelen. Normális közösségben ez úgy megy, hogy indulataink levezetése okán nem vágjuk pofán a másikat. Minősített eset, ha a nálunk gyengébbet gyakjuk, kifejlett épeszű férfiember senkit nem ver, de pláne nem gyerekeket, nőket, vagy hierarchikusan alatta elhelyezkedő, neki kiszolgáltatott helyzetben lévő másik embert.

Azzal érvelni, hogy tanárt is vertek már meg, az olyan, mint amikor arra a felvetésre, hogy mégsem kéne hagyni, hogy szó nélkül nyúlják már le (megint) az MNB 250 milliárdját, azt a választ kapjuk, hogy dehiszenaszocikisloptak.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek