SZÜLŐSÉG

17 szuperapu egy videóban

2016. február 28., vasárnap 10:47

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mi, porontyos anyák mennyire fontosnak tartjuk, hogy az apák is nyakig benne legyenek a gyereknevelésben, részt vegyenek az utód mindennapjaiban, gondozásában. Sőt, imádjuk nézni, ahogy ügyködnek a gyerekekkel, néha még egy-egy könnycseppet is elmorzsolunk ilyenkor a meghatottságtól.

Azt már bebizonyították, hogy okosabbak lesznek azok a gyerekek, akiknek az életében aktívan részt vesz az apa. Most pedig bemutatjuk, hogy a gondos apák gyerekei mennyivel nagyobb eséllyel érik meg a nagykorúságot. Na jó, ez így durván hangzik, de nézze meg az alábbi videót, és meg fogja érteni. 

Persze abba még egy gyerek sem halt bele, ha lecsúszott a földre a szülinapi tortája (de apu elkapta!), az viszont kimondottan jól tud jönni, ha ugyanilyen, ninjákat megszégyenítő reflexszel sikerül elkapni a hintáról lezuhanni készülő kissrácot, (bravúrosan, a lábánál fogva, miközben a másik karján szintén egy gyerek ül), vagy egy szélsebes sprinttel beéri, és elrántja a felé száguldó jármű elől.

Jó szórakozást, és éljenek a szuperapuk!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta