SZÜLŐSÉG

Heti menő videó: az apa, aki rögtönaltat

2016. február 21., vasárnap 08:38 |

Tudja mit csinál egy zenéhez értő családfő, ha a gyereke nehezen tud elaludni? Zongorázik neki egy kicsit. Legalábbis David Motola így tett, amikor kisfiának, az öt hónapos Samuelnek problémái voltak az elalvással. A három gyerekes amerikai apuka megelégelte, hogy a gyerek csak vergődik ahelyett, hogy elaludna  – így hát kezébe vette az irányítást, szó szerint. Berakta egy kenguruba a gyereket, leült vele a zongora elé, jött a homlok puszi és az altató. Már az első billentyű leütése után elkezd ásítani a gyerek, és alig pár másodperc zongorázás után mély álomba zuhan.

 „Soha nem próbáltam ezt előtte, nem is voltam benne igazán biztos, hogy működni fog. Borzasztóan örültem, hogy sikerült, ahogyan a feleségem is. Boldog anya, boldog élet.” – mondta a Today-nek Motola. 

Még csak két hete van fent a videó a Facebookon, de már több, mint 37 milliószor nézték meg. Nem semmi, ha így folytatják tovább, muszáj lesz kiadnia egy albumot a rajongóknak, indítania egy Youtube csatornát és bezsebelni a rengeteg pénzt. De amíg az album meg nem jelenik, nyugodtan letöltheti ezt az egy számot is, 1,49 amerikai dollárért (410 forint), ami tényleg piskóta ha egy pillanat alatt elalszik a gyerek ezt hallgatva. És, hogy még tökéletesebb legyen a sztori, a befolyt összeget Motola félreteszi a gyerekei tanulmányaira. Büszke lehet a négyéves Isaac, a kétéves Ezra és bébi Samuel, hogy ilyen apukájuk van.

Nem is tudjuk eldönteni, hogy a baba cukibb-e aki a zongora második leütésénél már ásít, vagy a favágószexuális apuka, aki nem mellékesen ért a zenéhez is.

És akkor se lepődjön meg, ha a zene ismerősnek tűnik, nyilván már ön is hallotta, csak éppen nem ebben a verzióban.

„Saját dallamaimat pakoltam az eredeti altatóhoz, mivel nem tudok kottát olvasni. Hallás után játszottam és beleraktam, ami a szívemben volt.”

És, hogy ne maradjon le az eredetiről sem, itt van az is:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta