Párna alá dugott angolkönyv helyett nézzen Fluency MC-t!

Megvan még az emlék, amikor angolórán a rendhagyó igék második és harmadik alakját tanították önnek? Vagy dehogy is tanították! Nekünk, annak idején a kezünkbe nyomtak egy táblázatot, hogy magoljuk be otthon. Frappáns.

Azért van ennél jobb módszer is, például ha észreveszi benne az ember a ritmust, és úgy tanulja meg, mint egy verset vagy éneket. A legmenőbb pedig a videóban szereplő angoltanár, aki rappelve adja elő a tudnivalót. Ezzel a módszerrel még tanulni sem kell, egyszerűen az ember fülébe mászik az anyag, mint egy sláger.

Véletlenül ki is próbáltuk a dolgot itthon: másnapra a gyerekeim angol igéket rappeltek, pedig csak kétszer néztük meg a videót, és egyáltalán nem tanulási a céllal, hanem csak a szórakozás kedvéért. Nézze meg ön is!

A videóban szereplő tanár egyébként nemcsak az igék második és harmadik alakját segít megtanulni, hanem egy csomó mást is. YouTube csatornáján Fluency MC néven ad hasonló stílusban angol leckéket, természetesen rappelve. Nézegesse ön is, és élvezze az angol tanulást!

Oszd meg másokkal is!
Mustra