Unja a Monopolyt? Vegyen belőle különlegeset!

Tradicionális japán művészet által inspirált, limitált kialakítású Monopolyt dobtak piacra. Mindössze 5000 darab készült belőle, hogy ezzel ünnepeljék a 300. évfordulóját a Nakagawa Masashichi Shoten márkának, ami a tradicionális japán művészetet népszerűsítette.

Nem lesz könnyű megcsípni egyet a limitált szériából, és ha sikerül, valószínűleg elég mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Ha ez nem jön össze, de unja már a hagyományost, ajánlunk néhány más érdekes kiadást. Nem ez az első különleges Monopoly ugyanis a játék történelmében. 

A japán játékban nem börtönbe kell menni, hanem például olyan kártyát húzhat, mint hogy "A kutani porcelán kiállítás sikeresen zárult, nyertél 150 ezret". Ez a társasjáték 46 dollárba, vagyis 13 ezer forintba kerül. 

Japanese-Craft-Monopoly-1
Nakagawa Masashichi Shoten

Ha ez nem lenne elég, vagy valami másra vágyik, akkor válogathat a többi Monopoly között is, például ott van a gonosz Disney hősös verzió, de a Street Fighter Monopolyt is választhatja, ha az utcai harcos világban rendezné le a játékot. Állatkedvelők vehetnek lovas játékot, vagy éppen macskásat. A World Of Warcraft Monopoly azoknak szól, akik megunták az online játékot, vagy éppen elment az internet, a Star Wars Monopoly pedig kötelező azoknak, akik szeretik egyébként is imádják a Star Warst. A mai popzene kedvelői pedig One Direction játékkal emlékezhetnek a kedvenc zenekarukra, de aki igazán jó zenének szentelné a társasjátékozási szokásait, az vehet Kiss, Rolling Stones és Metallica társast is, na meg persze AC/DC verziót is. 

1804-0141-000-p 07
Nakagawa Masashichi Shoten
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek