SZÜLŐSÉG

Unja a Monopolyt? Vegyen belőle különlegeset!

2016. január 21., csütörtök 16:36

Tradicionális japán művészet által inspirált, limitált kialakítású Monopolyt dobtak piacra. Mindössze 5000 darab készült belőle, hogy ezzel ünnepeljék a 300. évfordulóját a Nakagawa Masashichi Shoten márkának, ami a tradicionális japán művészetet népszerűsítette.

Nem lesz könnyű megcsípni egyet a limitált szériából, és ha sikerül, valószínűleg elég mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Ha ez nem jön össze, de unja már a hagyományost, ajánlunk néhány más érdekes kiadást. Nem ez az első különleges Monopoly ugyanis a játék történelmében. 

A japán játékban nem börtönbe kell menni, hanem például olyan kártyát húzhat, mint hogy "A kutani porcelán kiállítás sikeresen zárult, nyertél 150 ezret". Ez a társasjáték 46 dollárba, vagyis 13 ezer forintba kerül. 

Japanese-Craft-Monopoly-1
Fotó: Nakagawa Masashichi Shoten

Ha ez nem lenne elég, vagy valami másra vágyik, akkor válogathat a többi Monopoly között is, például ott van a gonosz Disney hősös verzió, de a Street Fighter Monopolyt is választhatja, ha az utcai harcos világban rendezné le a játékot. Állatkedvelők vehetnek lovas játékot, vagy éppen macskásat. A World Of Warcraft Monopoly azoknak szól, akik megunták az online játékot, vagy éppen elment az internet, a Star Wars Monopoly pedig kötelező azoknak, akik szeretik egyébként is imádják a Star Warst. A mai popzene kedvelői pedig One Direction játékkal emlékezhetnek a kedvenc zenekarukra, de aki igazán jó zenének szentelné a társasjátékozási szokásait, az vehet Kiss, Rolling Stones és Metallica társast is, na meg persze AC/DC verziót is. 

1804-0141-000-p 07
Fotó: Nakagawa Masashichi Shoten

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2016.01.21 17:53:41Bobby Newmark

    A Monopoly a létező egyik legszarabb társasjáték, csak annyira az arcunkba van tolva, hogy azt hiszi mindenki, hogy jó is.

    Ha társasjátékot akartok venni, akkor inkább vegyetek valami olyat, amivel JÓ is játszani, ne ezt a hulladékot.

  • 2016.01.26 00:37:29v2peti

    Az eredeti eléggé jó, de ha nem fut bele abba az ember, hogy nem üzletel a másikkal, mert akkor akár a végtelenségig is játszhat.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta