SZÜLŐSÉG

Népmesei cukiság a Fillér utcai suliból

2016. január 20., szerda 13:04

A Facebookon jött velünk szembe ez a történet, amelyhez hasonlókat korábban csak amerikai blogokon olvastunk. Szerencsére nem csak ott történnek ilyen menő dolgok, hanem a Fillér utcában is. Egy tanár írta meg a kedves történetet, amihez nincs mit hozzátenni, mint, hogy hajrá gyerekek ! 

Egy általános iskolában tanítok. Itt történt meg ez a népmesébe illő történet! Büszke vagyok, hogy ilyen gyerekek járnak...

Közzétette: Virág Kiss – 2016. január 18.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2016.01.20 17:45:53Mészáros Laci

  van ilyen, szerencsére (lásd az Igen pizzéria, ahol kifizethetek extra pizzaszeleteket, amit otthagyok - a pizzéria személyzete tudja, kinek adja)

 • 2016.01.20 20:54:46cardiobascuralis

  Gondolj bele, Amerikában egy csomó boltban van ilyen, egy üvegben gyűjtik a visszajáróként visszaadott 1-5-10 centeseket, és akinek annyival kevesebb van, az kivehet belőle.

  Mészáros Laci:
  Ez konkrétan egetverő baromság.
  De nem lényeges.
  Azt mondjuk én is nem egyszer megcsináltam már, hogy ha valakinek 10-20-50 forinttal kevesebbje van, akkor adok neki. Ha más nem, a sor gyorsabban halad.

  (Bár volt már olyan, hogy épp adni akartam, amikor a C kategóriás magyar állampolgár delikvens megszólalt, hogy mit nézel, köcsög - hát nem adtam, akkor ne egyél, baszd meg, ha ekkora tahó vagy.)

 • 2016.01.21 10:50:39Sassika

  cardiobascuralis: Pedig mekkorát nézett volna, ha akkor adsz neki, amikor beszólt. Lehet megfagyott volna a levegő, meg az agyműködése is.

 • 2016.01.21 11:18:38Fejben Futó

  Filléres Magyarország jobban teljesít!

 • 2016.01.22 14:54:52Nevoeiro66

  Jól van Fejben Futó, vén komcsi, a mai penzumod letudtad, leléphetsz.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta