SZÜLŐSÉG

VIP vendég lett a hotelben az elveszett plüss

2016. január 9., szombat 12:52

Óriási veszteség egy kisgyerek számára ha elveszti legkedvesebb játékát, manapság viszont - amikor az internet már a mindennapjaink részévé vált - szerencsére az elkeseredettség nem tart sokáig. Több olyan esetről hallottunk, hogy egy gyerek a vonaton, étteremben, játszótéren elhagyta féltve őrzött „alvósjátékát”, majd az anyuka kétségbeesett, vagy humoros posztja és több ezer megosztás után, a játék visszakerült gazdájához.

Bárcsak 25 évvel ezelőtt is lett volna ilyen fórum, de abban az időben nem  hogy megtartották a talált játékokat, de szerintem egyenesen a kukába hajították őket. Ha ezt meg tudja cáfolni, írja meg nekünk történetét! Na, de visszatérve 2016-ba, egy roppant aranyos sztori kering a világhálón egy elveszett játéknyúlról, ami egy luxusvakáció után várja, hogy újra viszontláthassa gazdáját.

Ebben a sztoriban viszont az az érdekes, hogy maga a szálloda posztolta Facebook oldalára, hogy találtak egy plüsst. Ezt követően nap mint nap posztolták, hogyan él (és várja gazdáját) a hotelben a nyúl. Reklámfogásnak sem utolsó ez a történet, mindenesetre jól kezelte a szálloda, ami azért el is várható egy olyan helytől, ahol 240-950 eurós (75 000-298 000 forint) szobaárak vannak.

A nyúl egy igen impozáns, ír, luxus szállodában, az Adare Manor Hotelben tengette mindennapjait relaxálással, masszázzsal, ücsörgött a kandalló mellett és részt vett az ötórai teázáson is. Természetesen a miután az érintett család tudomást szerzett arról, hogy milyen körülmények között tartották kedvencét, írt egy köszönő levelet a hotelnek: „Helló minden kedves embernek az Adare Manor Hotelben. A nevem Kate Hogan. Köszönöm, hogy így törődtek a kedvenc „Jellycat-emmel”. Ő volt a legelső plüssöm, pontosan három és fél évvel ezelőtt kaptam.”

„Nagyon magányos voltam tegnap este, de most már tudom, hogy tökéletesen érezte magát Jellycat. Nagyon izgatott vagyok, hogy hamarosan újra ölelhetem. Köszönöm még egyszer Adare Manor. Öleljék meg ma este Kate nevében.”

Nézegesse meg a fotókat, amiket a személyzet készített.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2016.01.09 14:43:52B-road

  Ilyen nyulunk nekünk is van. De nem tudjuk otthagyni sehol, vigyáz rá a gazdája. Eddig 1x volt kimosva, mikor sáros pocsolyába esett. Akkor "beteg" volt, és a radiátoron kellett aludnia.

 • 2016.01.09 15:19:57Advanced Flight

  Jó ötlet a szálloda részéről :-)

  Mellesleg Angliában van plüssállat- szittelés is. Beviszed a nyuszit/macit/akármit, amíg te elutazol, és ugyanilyen luxuskiszolgálásban lesz része, persze aranyáron :-)

 • 2016.01.09 15:25:27pukancs

  A Klasszikus ölelgethető plüss nyuszi :3

 • 2016.01.09 17:45:47Labasmaz

  Nem példátan az ilyen elveszett holmi visszaszolgáltatása kies kis hazánkban sem.

  Anno Révfülöpön egy Cápalis vacak kis műanyagpohár maradt ott a Tóth Vendéglőben, amikor a balatoni szezon végén hazafekl menet búcsúebédet tartottunk. A következő évben jártunk megint ott valamikor júniusban, és a pincér az étlapokkal együtt hozta a gyerek poharát is.

 • 2016.01.09 19:43:02katmanocs

  Mi tavaly pont ilyenkor hagytuk el a gyerek plüssét 3 hatalmas áruház valamelyikében Miamiban. Mivel születése óta megvolt és mindenhova vitte magával rendesen megsirattuk. Az egyik kicsit készségesebb eladó (egy feka csaj akkora műkörmökkel hogy alig bírt írni, de tényleg aranyos és együttérző volt) egy darab fecnire felvéste egy rossz, alig fogós tollal a kinti ismerősöm számát.
  Kb 4 nap múlva hívták az ismerőst hogy megvan a plüss. Nem tudom minek örültünk ennyire utoljára. Közben Ebay-en Franciaországból találtam egy mintadarabot (már nem gyártják) az ideért, és csak nyáron kaptuk végül vissza az eredetit. Azóta a széfben pihen, fekete nylonban, és ő a mi családi titkunk amit talán majd a 18. szülinapon elmondunk :) (most volt 5 lány)

 • 2016.01.09 21:20:45BéLóg

  Öt lány? Egy plüss? Nane.
  Ja és remélem egy fiú is összejön majd...
  :-) :-) :-) :-)

 • 2016.01.09 23:08:17Mamacita

  BéLóg nem igazán tudom eldönteni, hogy viccelsz-e vagy sem az öt lánnyal...Ha igen, akkor nem sikerült túl jól.

 • 2016.01.10 11:48:22virgacs2

  De honnan szereztek nyúlméretű fürdőköpenyt? :D

 • 2016.01.11 14:15:39Edit68

  Kár, hogy nálunk nincs ilyen. 2012. március 13.-án az ÁRKÁD-ban veszítettük el SZABÓ MACIT :( - az IKEA-s kis csíkos maci. Négykézláb mászkáltam az áruházban, minden kukát kiborítottam, mindent megnéztem...sehol. Hiába vettük meg a "gyerekét", "Ő" volt az igazi. Még arra is engedélyt kaptam, hogy kiplakátoljam az információs pultnál, szóval az áruház rendes volt nagyon. Hogy kinek kellett egy teljesen értéktelen maci - ami a gyerekemnek a társa, barátja, testvére, mindene volt - nem tudom. Azóta is minden hónapban egyszer elbeszélgetünk róla, a képe kint van a kislányom szobájában. Úgyhogy most megragadom az alkalmat, hogy hátha....hallotta, látta valaki egyszer régen, hogy talált egy macit. Akkor legyen szíves jelezze nekem!!!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta