SZÜLŐSÉG

Csubakka hercegnő lett, és jól áll neki!!!

2015. december 23., szerda 13:31

Csubakka elképesztő transzformáción ment keresztül, a 3 éves amerikai kislány, Sophie örömére – ugyanis a gyereknek az volt a kívánsága, hogy a Csillagok Háborúja eme karakterét, fidres-fodros szoknyában láthassa, ráadásul egy születésnapi torta díszeként. Irtó vicces dolgokat tudnak kitalálni a gyerekek, mint például ez a „hercegnő Csubakka” is, és ha olyan jó fej szülei vannak, mint ennek a lánynak, akkor ezek rendre meg is valósulnak. Jó, egyébként azért már abból is sejthető, hogy milyenek a szülők, hogy a hároméves egyik kedvenc karaktere a csupaszőr vuki.  

„A lányom Csillagok Háborúja témájú születésnapot szeretett volna - mondja az anya. Úgyhogy megvettem ezt a Csubakka babát azzal a reménnyel, hogy hátha találok olyan cukrászatot ahol el tudják készíteni amit a gyerekem kigondolt. ”

Sajnos az anya nem járt sok sikerrel, de végül a család egyik barátja felajánlotta, hogy a Csubakka „babát” beépíti a tortába úgy, hogy az gyönyörű hercegnő ruhában fog majd díszelegni. Mi Hamupipőkét véltük felfedezni a ruhában és a színkombinációkban és könnyesre röhögtük magunkat a remekművön. Na, nem azért mert annyira béna lett, hanem mert tényleg irtó vicces Csuvi a hercegnő kosztümben. Köszönjük az élményt Sophie-nak és a megvalósítóknak is! És most jöjjön a torta:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta