Csúnyának szavazták a tinit, a Facebookon szólt vissza

Már írtunk arról, hogy mennyire káros a főleg tinik körében népszerű "kérdezős" oldal, az Ask.fm, most pedig egy újabb eset erősített meg minket abban, hogy távol kell tartani a gyerekeket ettől az alkalmazástól. A Facebookon futottunk bele Lynelle Cantwell posztjába, aki az iskolatársai által meghirdetett csúnyasági versenyen negyedik helyezést ért el - nem is hagyta szó nélkül.

„Annak, aki a elindított a szavazást Ask.fm-en a legrondább 12-es lányról: sajnálom, hogy az életed annyira nyomorúságos, hogy másokat kell eltipornod. Annak a 12 embernek, akinek a szavazata meghozta nekem a negyedik helyet: titeket is sajnállak. Sajnálom, hogy nem ismertek engem személyesen. Tudom, hogy nem én vagyok a legszebb dolog, amire nézni lehet. Van tokám és csak XL-es ruhák jönnek rám. Tudom, hogy nincs tökéletes mosolyom vagy arcom.

De titeket sajnállak, nem magam. Sajnálom, hogy abban látjátok a szórakozást, hogy eléritek másoknál, hogy szarul érezzék magukat. Sajnálom, hogy soha nem lesz esélyetek, hogy megismerjétek, milyen is vagyok valójában. Lehet, hogy kívül nem vagyok rendben. De vicces vagyok, kedves, nem vagyok elszállt, nem ítélkezem, elfogadó vagyok, segítőkész és könnyű beszélgetőpartner. Ugyanez igaz a lista többi tagjára is. Csak azért, mert kívülről nem nézünk ki tökéletesnek, nem jelenti azt, hogy rondák vagyok. Ha nektek ez a rondáról alkotott képetek, akkor sajnállak titeket. De komolyan: foglalkozzatok már saját magatokkal!" - írta állapotfrissítésében.

To the person that made the "ugliest girls in grade 12 at hth" ask.FM straw poll. I'm sorry that your life is so...

Posted by Lynelle Cantwell on Tuesday, 1 December 2015

Az üzenet nagy valószínűséggel eljutott a készítőkhöz, mi pedig csak reméljük, hogy lesz valamilyen hatása is.

A kommentekből kiderül, a jelenség nem egyedi, egy másik lány is beposztolt egy screenshotot, őt a saját iskolája legrondábbjának szavazták meg, és persze ő sem örül a címnek. Ha ön tudni akarja, hogy vajon szekálják-e a gyerekét, ide kattintva elolvashatja vonatkozó cikkünket.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek