SZÜLŐSÉG

Ez az öt legmenőbb gyerekjáték idén

2015. december 9., szerda 10:06 |

Ha eddig nem tudta volna, hogy mit vegyen gyerekének karácsonyra, mutatunk egy listát, amelyből nyugodtan válogathat. A Google keresések alapján ugyanis ezek azok, amelyekre a legtöbbször kerestek rá, szóval a legtrendibb játékok.

A gyerekek megvesznek értük, és ajándékbontogatás után éppen úgy fognak nézni, mint Anakin Skywalker mielőtt megcsókolta volna Padmé Amidalát. (Már ezért megéri.) És most nem viccelünk, őrülten tudnak rajongani a tinédzserek ezekért a cuccokért. 

A hajtás után mutatjuk az öt legjobb játékot, a Google amerikai listája alapján.

Drónok 

Na jó, hát ezért egy felnőtt is megveszne, nemhogy egy gyerek. Annyi jó azért származhat talán belőle, hogy ha megveszi a gyereknek karácsonyra, néha majd ön is használhatja. Amiért pozitív: erősen sejthető, hogy nem a számítógép előtt tölti majd a gyerek minden szabad és nem szabad percét, hanem a drónra koncentrálva. Persze, melyik a jobb? Olcsónak nem olcsó, viszont valószínűleg a telefonját is elfelejti majd egy időre a kölyök. 

Shopkins, avagy kosárlakók

Inkább a fiatalabb korosztály van odáig ezekért a kis bizbaszokért, minket annyira nem nyűgöztek le. Ami nagyon jó bennük, egészen olcsók, úgyhogy egy raklapnyit be is tehet a fa alá, csak bírja őket becsomagolni... És bírja majd azt is idegekkel, amikor a gyerekszoba padlójáról meg a talpa alól kell összeszedegetni a kis micsodákat.

Hoverboard

A Vissza a jövőbe 2. része óta nincs olyan, aki legalább egyszer ne gondolt volna arra, hogy milyen csúcs lenne, dugóban ülés helyett, légdeszkával eljutni a munkahelyre. Nos, ez sajnos még mindig megmarad álmodozás szinten (legalábbis ha nem a Hendóról beszélünk - ami legalább 2,5 millió forintba kerül. 

Olcsóbban meg csak az olyan verziókat osztogatják, amelyek nem lebegnek a föld felett. Sebaj, ha a gyerek ennek is örül, hát ne álljon senki örömének az útjában. Egyébként ezekből is a legolcsóbb 80 ezer forint körül mozog.

Lego Dimensions

Ezt a fajta Legót csak horror áron lehet megvenni, nyilván nem véletlenül. Nem állítjuk, hogy tökéletesen értjük mi ez, de ami biztos: egyszerre videójáték és klasszikus legó, amiben fel kell építeni valami portált, amin keresztül összekapcsolható a videójáték és a valós készlet. Természetesen van egy alapkészlete, és számos, azzal kompatibilis kiegészítő pakkja, így ha rákattan a gyerek, a következő években mindig lesz mit venni szülinapokra és karácsonyra.

02 LD HTP StarterPack.png

"Star Wars" BB-8 Droid

Sejtettük, hogy legalább egy SW termék is felkerül a palettára, ráadásul ez nem is akármilyen szerkentyű: droid hangokat ad ki, ide-oda gurul, táncolni tud, mozgatja a fejét, kérdéseket lehet neki feltenni, és még ezer más dologra is képes, természetesen mindezt mobiltelefonról irányítva. Tényleg csodálatos kis kütyü, na, meg persze az ára is az, 50 ezer forint körül már megrendelheti.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2015.12.09 10:53:17neet

  3d cerka lemaradt??

 • 2015.12.09 12:03:51Advanced Flight

  A péniszre gondolsz? :P

 • 2015.12.09 12:30:39Kreisz

  Ezekben a drága játékokban az a "jó", hogy kb. 3x játszik vele a gyerek és utána soha többé! Mi annak idején letörtünk egy ecetfaágat ( helyesen bálványfa !) és azonnal pisztollyá vált. Ráadásul ingyen volt.

 • 2015.12.09 13:03:00HavasiG

  Azért elég gáz, ha a cikkírónak nem sikerült kiderítenie a Lego Dimensions-ről, hogy micsoda.

  Egy kis angol nyelvismeret nem árt hozzá, de a termék honlapján elég jól leírják:[link]

  Kis segítség: egy kategória a Disney Infinity-vel és a Skylanders-el. Remélem a Google-t nem kell bemutatni, amivel infót lehet szerezni az emberiség ezen misztikus titkairól. :)

 • 2015.12.09 19:07:51Lova

  A Disney Infinity 1.0-val és a jó kis Disney figurákkal két évvel ezelőtt pont a cikkíró által említett okból (évekre előre megvan az ajándék) én már egyszer beugrottam, aztán jól pofára estem. Megvesz, gyerek örül.
  Egy évvel később megjelent a 2.0 szuperhősőkkel.
  Idén megjelent a 3.0 Star Wars figurákkal.
  Az alapkészletek nem kompatibilisek, megveheted újra mindet 13,000 Ft-ért + négyezerért a figurák darabját.
  Rohaggyanak meg.
  Én is egyre jobban hajlok az ecetfaág-pisztoly vonal irányába...

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta