SZÜLŐSÉG

Az apuka, aki dinónak érzi magát

2015. november 21., szombat 08:52

Dinodad, azaz Dinoapa névre hallgat az a vicces, amerikai apuka, aki a világon mindenhova, értsd: mindenhova T-rex jelmezben viszi a lányát, legalábbis ezt találtuk a distractify-n. És ha lehet hinni a híreknek, a mindenhova alatt tényleg mindenhovát kell érteni, nem csak holmi baseball-meccseket, hanem például a bowling termet is, ahol pedig igen unpraktikus viselet egy ekkora jelmez: 

View post on imgur.com

Az apuka a lapnak egyébként elárulta, hogy csak mókának szánta a dolgot, de a lánya annyira megszerette, hogy végül elkezdte dinodadként bemutatni őt az embereknek. Így most a férfinek nincs más dolga, csak bevágja a csomagtartóba, és előveszi, akárhányszor is legyen rá szükség (elég gyakran van).

"A gyerekek azt imádják a legjobban, ha a dinó elkapja őket, és bekapja a fejüket" - mondta. "Azért hordom, mert poén, meg mert megnevetteti az embereket." És bár Dinodadről túl sok nem derül ki, sem a boldog lányáról a videókban, azt azért már lehet tudni, hogy apuka máris egy könyv megírását fontolgatja arról, hogyan lehet ezt a technikát jól használni a gyerekek fizikai fejlődésének javítására.

View post on imgur.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta