Az apuka, aki dinónak érzi magát

Dinodad, azaz Dinoapa névre hallgat az a vicces, amerikai apuka, aki a világon mindenhova, értsd: mindenhova T-rex jelmezben viszi a lányát, legalábbis ezt találtuk a distractify-n. És ha lehet hinni a híreknek, a mindenhova alatt tényleg mindenhovát kell érteni, nem csak holmi baseball-meccseket, hanem például a bowling termet is, ahol pedig igen unpraktikus viselet egy ekkora jelmez: 

View post on imgur.com

Az apuka a lapnak egyébként elárulta, hogy csak mókának szánta a dolgot, de a lánya annyira megszerette, hogy végül elkezdte dinodadként bemutatni őt az embereknek. Így most a férfinek nincs más dolga, csak bevágja a csomagtartóba, és előveszi, akárhányszor is legyen rá szükség (elég gyakran van).

"A gyerekek azt imádják a legjobban, ha a dinó elkapja őket, és bekapja a fejüket" - mondta. "Azért hordom, mert poén, meg mert megnevetteti az embereket." És bár Dinodadről túl sok nem derül ki, sem a boldog lányáról a videókban, azt azért már lehet tudni, hogy apuka máris egy könyv megírását fontolgatja arról, hogyan lehet ezt a technikát jól használni a gyerekek fizikai fejlődésének javítására.

View post on imgur.com
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek