SZÜLŐSÉG

Menő vagy ciki a parahas?

2015. november 18., szerda 14:46

Ha bármikor a jövőben megkapná valakitől, hogy önnek milyen sok szabadideje van, csak mutassa meg neki ezt a cikket: a főszereplő, Marie Bradley ugyanis a saját terheshasát formázta meg úgy, mintha a születendő gyermeke ki akarna törni önnan, írja a DailyMail.

A 38 éves nő a Londontól délkeletre található Gillinghamben él, és 15 éve foglalkozik filmekben is használt protézisekkel és a születendő gyermeken kívül amiatt is örült annak, hogy teherbe esett, hogy végre lesz kin kipróbálnia a kicsit bizarr ötletet.

„Ezt az ötletet már évek óta szerettem volna megvalósítani, de még egy nőt sem találtam, aki megengedte volna. Olyan viszont volt már, hogy testfestettem valakinek a hasát" – nyilatkozta.

A kétcsíkos terhességi teszt óta eltelt jó pár hónap – Bradley egészen pontosan a kilencedikben ült modellt saját magának. „Vettem egy használt babát és agyaggal kiöntöttem a fejét – ezt használtam végül a hasamon. A végeredményt alapozóval fedtem be, hogy bőr hatást keltsek" – mondta.

„Több tükröt, illetve mindkét kezem használtam a művelethez" – tette hozzá. A nő egyébként azt is elmondta, hogy vegyes reakciók érkeztek a "műre": volt, aki szerint undorító, amit csinál, és olyan is akadt, aki szerint nagyon ötletes és jópofa dolgot vitt véghez.

Ön hogy van vele? Ha imádja Bradley művét, kattintson a MENŐ gombra, ha viszont rosszul van tőle vagy csak egyszerűen nem érti, miért kell ezt, akkor irány a CIKI itt a poszt alatt!

2762 szavazat 2660 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta