SZÜLŐSÉG

5 éven belül szült négy ikerpárt az új-zélandi anya

2015. november 4., szerda 13:12

Orbán Viktor legyen a talpán, aki követni tudja annak a családnak az alakulását, ahol az anya öt év alatt négy ikerszülést zavart le gyors egymásutánban, így fordulhatott elő, hogy hét év alatt lett kilencgyermekes anyuka. Igen, a hangsúly ebben az esetben nem annyira azon van, hogy milyen sok gyereke van a családnak, hanem inkább azon, hogyan lett ilyen rövid időn belül ennyi, ráadásul állítólag természetes fogantatással. 

Az ausztrál yahoo-n találtuk a hírt a szegény/szerencsés (döntse el ki-ki maga) Emma és Loma Uhila nevű párról, akiknek ilyen rövid időn belül megadatott a gyermekáldás (eső).

Most egy matematikai szöveges példának is beillő történetben elmeséljük, hogy a pár 2007-ben jött össze, a legnagyobb fiuk, Micah 11 hónapos volt, amikor észrevették, hogy Emma terhes Avával és Lily-vel, akik 2010-ben meg is születtek. Még mielőtt igazán megélhették volna az ikerszülőség szépségeit, Islával és Edennel kopogtatott be a gólya 2011-ben, hogy aztán Indie és Emme megérkezzen 2013-ra. Idén júliusban Emma (a férje iránt érzett együttérzésből bízunk benne, hogy császárral) ismét ikreknek, Levinek és Miának adott életet, kérdés, ha ez így folytatódik hány gyerekük lesz 2019-re?

Komolyra fordítva a szót, a 32 éves anyuka 36 éves társával komolyan megtolta az új-zélandi népességszaporulatot, pedig eredetileg semmi ilyesmit nem terveztek. Emma a lapnak elárulta, a sok ikerterhességről szóló hír mindegyike mégis olyan örömmel töltötte el, mintha nyertek volna a lottón. "Nem sok embernek adatik meg, hogy ikerpárjai születhessenek, pláne nem, hogy kettő. Illetve három. Vagyis négy. Áldottnak érezzük magunkat, amellett, hogy ez természetesen pokoli kemény munkával is jár."

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2015.11.04 17:25:27eyr750

  Cikkíró meg tudja vajon mondani, hogy miért veszi szájára feleslegesen Orbán Viktor nevét?

 • 2015.11.04 18:06:56shrastine

  hogy legyen mit kerdeznie a huje trollnak.

 • 2015.11.04 19:27:36bowmano

  Orbán nem Isten, így nyugodtan a szájára veheti. A család viszont nem semmi. Sok-sok erőt kívánok a termékeny párnak a kicsik felneveléséhez. Öröm volt olvasni, hogy az ikerszüléseket áldásnak tartja az anya.

 • 2015.11.04 21:32:17Felcsút mocska

  Csak azorbánfanok veszik szájukra nulladikviktort

 • 2015.11.05 09:47:55Lady Ann

  Hű, nekem erről a Callai farkasok című King könyv jutott eszembe, ahol mindenkinek ikrei születnek és az a szerencsés, akinek van egykéje.

 • 2015.11.05 10:37:16Mj

  Most ez komoly, hogy kimoderálták azt a kérdésemet, hogy ugye a cikkíró pusztán az ikerszülésre és a férjre hivatkozva nem kíván komolyan érvelni a császár mellett?

 • 2015.11.05 12:49:12shrastine

  nem moderalta ki senki a kerdesedet, nem kuldtel el. hacsak a blogmotor nem, akkor meg csunya szavakat irtal bele.a kerdest nem tudom ertelmezni, de szerintem kemeny lenne kinyomni 4 ikret, persze amellett, h nyilvan ez orvosilag sem lehetseges, tehat ilyen szinten ironia volt.

 • 2015.11.05 17:44:28stuvi

  Egyébként mi a @ -ért kell bele keverni Orbán Viktort. Van belőle éppen elég a politikai oldalakon.

 • 2015.11.05 18:04:24zizi77

  Shrastine, orvosilag inkább lehetséges szerintem, mint az évenkénti ikres császáros szülés. Ugyanis a császáros heg esetleges szétnyílása miatt életveszélyes lenne. Hogy milyen szintű plasztikara van szüksége utána, az már más kérdés. Anyuka mindenesetre komolyan veszélyeztette a saját egészségét ezzel a sorozattal. Hogy mennyire őszinte a boldogságuk a szaporulattal szemben, majd az idő eldönti. Végülis mi mást mondhatna, mint hogy hú de boldog?

 • 2015.11.09 22:38:27gchg

  Lehetséges császár nélkül is:[link] Az 1700-as években legalábbis csak a halott anyából operálták ki a magzatot, az anya ugyanis nem élt volna túl egy ilyen műtétet.

  A cikkírónak üzenem, hogy frissítse fel az anatómiai ismereteit. Hüvelyi szülés után nem marad "tág" a hüvely, hanem nagyon gyorsan visszaáll a korábbi méretére. A hüvely rugalmassága nem függ a szülésektől, ellenben nagyban függ a gátizomtornától. Császárral szült nőknek is lehet gyenge a gátizma, ha nem törődnek vele, míg megfelelő gátizomtornával pár hét alatt komoly eredményeket lehet elérni, hüvelyi szülés előtt, után, és akár terhesség alatt is. Megfelelően karban tartott gátizmokkal olyan erősen meg lehet ragadni a péniszt, mintha a markunkkal tennénk. Ez ráadásul nem csak a férfinak élvezetes, hanem a nőnek is, és a hab a tortán az, hogy az erős gátizom a belső szerveket is a helyükön tartja, szóval a női egészségnek fontos része.

 • 2015.11.10 06:59:12shrastine

  kedves ghcg, ezt most nem mondod komolyan, remelem... anatomia ideoda, ez egy oltari hujeseg, amit irtal. bizonyos fokon tudsz javitani rajta persze, es nyilvan csak azert varrjak szukebbre szules utan igen gyakran a noknek, mert majd azok ugyis lustak lesznek tornaztatni. ember, ez a no 9 gyereket, KILENC gyereket szült, azt isten aldja mar meg a sok nagyokos trollt. (kabe olyan mintha azt mondtanad ez 150 kilos embernek, hogy csak hasizomgyakorlatokkal le tud fogyni 60-ra 2 honap alatt)

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta