SZÜLŐSÉG

Jó a Halloween, mert könnyesre röhögheti magát

2015. október 31., szombat 10:50

Október utolsó éjszakája Halloween, a halott lelkek éjszakája, amit szerte a világon előszeretettel ünnepelnek gyerekek és felnőttek. A gyerekeknek még arról szól ez a nap, hogy rémisztő jelmezbe öltözve a lehető legtöbb édességet összegyűjtsék, a felnőtteknek meg plusz egy alkalom, hogy rémisztő jelmezbe öltözve jól berúghassanak. Win-win, tényleg.

És ahogyan az már lenni szokott, ilyenkor az amerikai anyukák teljesen extázisba esnek és megpróbálják a leglehetetlenebb helyzetekben nevetségessé tenni gyerekeiket. Ezekből válogattunk most, röhögjön a tökkel pózoló csecsemőkön és bólogasson elismerően a házi jelmezek láttán, a hajtás után!

A többi képért kattintson!
A többi képért kattintson!
Fotó: Katie J. / Ellen de Generes Show

Másik nagy kedvencünk, a házilag összebarkácsolt jelmez. Ezek vagy baromi jól néznek ki, vagy rájuk sem lehet ismerni – de attól még jópofák, persze. Amit most mutatunk, az az előbbi kategóriából való, egy coloradói anyuka, Corrine Kurtz, készítette az 5 éves ikreinek ezt az elképesztően jó C-3P0 és R2-D2 jelmezt.

Az anya azt mondja, 3 hét alatt rakta össze a jelmezeket, pár órát dolgozott rajtuk napközben és egy keveset éjjel is. MInden évben saját készítésű jelmezt tervez, gyerekei óhaja kedvére. Azért ez igazán nagy menőség!

Oh My Goodness!!!!! Best costumes ever!!! Let me just take a bow now!!!!!! With Ben Kurtz

Posted by Corrine Kurtz on Thursday, 22 October 2015

Egyébként nem akkora újdonság, hogy az amerikai anyuka lélegzetelállító kosztümöt készít gyerekeinek, tavaly például Super Mario és Luigi, 2013-ban meg Minyonok voltak a gyerekek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta