SZÜLŐSÉG

Törékeny erő: fotópályázat (már megnőtt) korababákról

2015. október 23., péntek 18:29

Akinek koraszülött vagy születési sérült gyermeke van, vagy nem volt zökkenőmentes a baba korai fejlődése, jó eséllyel találkozott már a Gézengúz Alapítvánnyal. A szervezet idén éppen 25 éves, az elmúlt negyedszázad alatt több tízezer gyermeknél ismerték fel a bajt, és segítettek abban, hogy a megfelelő kezelést kapja. Ahogy az egyik szülő fogalmazott: „a gyerekhez keresnek módszert, nem pedig egy módszert erőltetnek rá minden gyerekre, ami a magyar korai fejlesztést ismerve már önmagában plusz tíz pont.”

A jubileumi év örömére az alapítvány Törékeny Erő címmel fotópályázatot hirdet, amelyre október 20-áig lehet munkákat beküldeni. A pályázattal azt szeretnék elérni, hogy segítsen megszüntetni az előítéleteket és áttörni a falakat a sérült gyerekeket nevelő családok és az őket körülvevő emberek között. 

A pályázatra olyan fotókat várnak, melyeken 0-8 éves gyerekek szerepelnek, és amelyek bemutatják, hogy mennyi erő rejlik bennük, hogyan küzdenek, és milyen hatalmas eredményeket érhetnek el. De akár tágabban is lehet értelmezni a kiírást: például természetfotóval, vagy egészen elvont módon is érzékeltethető az erő jelenléte.

Jelentkezni 14 év alatti gyermek, felnőtt, és profi kategóriában lehet, a jelentkezési lapot innen lehet letölteni.  A legszebb képek beküldői tárgyjutalmakat kapnak, a fotók pedig vándorkiállításra indulnak: országszerte különböző művészeti és egészségügyi intézmények kiállítótereiben mutatják be őket a negyedszázados jubileum alkalmából.

Itt találják meg a részletes pályázat kiírást, itt van a részvételii szabályzat, itt pedig elérhető a jelentkezési lap. Nevezési és regisztrációs díj nincs.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2015.10.23 19:14:31hollandrémület

  "A jubileumi év örömére az alapítvány Törékeny Erő címmel fotópályázatot hirdet, amelyre október 20-áig lehet munkákat beküldeni" oktober 23-a van. Vagy 2016 oktober 20 a hatarido?

 • 2015.10.24 16:58:12Bosszancs

  Kedves Primilla!

  Sikerült október 23-án egy október 20-áig érvényes pályázatról írnia!
  Valahogy keveri a napokat. Ez most nem április elseje, hanem október 23. Tudja, az 1956-os forradalom kitörésének emléknapja.
  Vagy a Zindex többet fizet az ünnepnapon megírt értelmetlenségekért?

 • 2015.10.26 09:36:52Peetee

  A tavasszal-nyáron megírt cikkeket át kellene olvasni újra, mert 1 hete lejárt a bereklámozott pályázat....3nappal a cikk megjelenése előtt ért véget. Gratulálok a cikkírónak, ~áprilisban, mikor egyeztetett a Gézengúz alapítvánnyal erről, jól átverte őket.

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta