Lehet egy kisfiú hercegnő Halloweenkor?! Naná!

Mi is lehetne természetesebb, mint egy gyerek kívánságát teljesíteni, főleg, ha könnyen kivitelezhető?! Így tett az a 28 éves amerikai apa is, Paul Henson, akinek 3 éves kisfia, Caiden azt kérte, hadd lehessen ezen a Halloweenon Elza, a Jégvarázs című meséből. 

Henson különböző jelmezeket mutatott Caidennek a vásárlás alatt, hátha valami másra bukik majd rá a gyerek, és akkor már nem is lesz olyan érdekes a hercegnős jelmez. „Tudod milyenek a kicsik, elég bizonytalanok.” - mondta a BuzzFeednek az apa. De Caiden ragaszkodott a Jégvarázsos Elza kosztümhöz.

Az apa ki is posztolta ezt a Facebookjára - az üzletből, vásárlás közben - hogy senkit ne érjen meglepetés november első éjszakáján, amikor meglátják a kis lurkót a hercegnő jelmezben, na, meg persze őt, Anna szerepében. Mert Henson bevállalta, hogy ha a gyerek Elza lesz, ő Annának öltözik (Elza testvére a mesében).

Paul Henson / Facebook

„Nem gondoltam, hogy bármi olyat csinálnék ami nem mindennapi.” - fűzte hozzá az apa, aki mindenképpen klasszul fog kinézni a hercegnő kosztümben. „A Halloween egyébként is arról szól, hogy a gyerekek kedvenc főhősüknek öltöznek, ahogyan ez most is történik, ezen a héten Caiden hercegnő lesz.” - írta a Facebook poszt alá az apa.

Paul Henson / Facebook

Természetesen a hercegnő ruhába bújt Caidenes fotót azonnal felkapta az online társadalom, és alig egy éjszaka alatt, több tízezren meg is osztották a bejegyzést. „Amikor a következő reggel felkeltem, kábé ennyit tudtam mondani: szent szar (sic!), jó pár ezren megosztották a posztot, és be sem tudtam jelentkezni a Facebookomba. Rengeteg üzenetet kaptam, ezek leginkább pozitív hangvételűek.”

Henson azt mondja, a szülei úgy nevelték, hogy saját maga legyen, és ő is így szeretné nevelni a fiát. „Támogasd a gyerekeidet, szeresd őket, hiszen ők úgy néznek fel rád, mint a hősükre.” Miért ne segítenénk nekik elérni a céljaikat?” - emelte ki Henson. Biztosan remek Halloweenjük lesz, alig várjuk a fotókat a gyerekről és az apjáról, amint édességet kéregetnek a szomszédoktól, a halott lelkek éjszakáján.

Paul Henson / Facebook
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek