Videóra vette, ahogy nőből férfivé válik

Jamie Raines brit diáknak támadt egy ötlete: eldöntötte, hogy videót készít arról, ahogy nőből fokozatosan férfivá válik. Raines bő 3 évvel ezelőtt kezdte el szedni a tesztoszteront és úgy tervezte, csak az első tizenkét hónapját fotózza végig – olvasható a Nylon oldalán.

Jamie a Channel 4 műsorában elmondta, már egészen kiskorától azt érezte, hogy ő igazából fiú, csak rossz testbe született. Gyakran nyaggatta ezzel az anyját, és nyolcévesen le is vágatta a haját, azt remélve ettől, hogy végre fiúvá változik.

A legnehezebb időszak tizenéves korában köszöntött be, amikor,- mint minden tininél -, nála is beindult a hormontermelés, elkezdtek nőni a mellei, és akarata ellenére egyre inkább nőiesedett a teste. Végül 17 évesen úgy döntött, hogy azzá válik, akinek mindig is érezte magát, és elkezdett tesztoszteront tartalmazó hormonkészítményeket szedni. Az volt a terve, hogy megosztja a nagyvilággal átváltozásának tapasztalatait, ezért minden nap készített magáról egy selfiet. Állítása szerint nagyon boldog a procedúra végeredményével, maga sem gondolta volna, hogy a tesztoszteron így meg fogja változtatni a külsejét. Hogy minél tökéletesebb legyen az átalakulás a hormonszedés mellett műtétileg eltávolította a melleit, és elkezdett edzeni is. A NYlLON-nak azt is elmondta, hogy nem áll le, és tovább dokumentálja a férfiasodását.

„Arra voltam kíváncsi, hogy a tesztoszteron miként változtatja meg az arcunkat" – nyilatkozta a srác a Buzzfeednek. Erre a kérdésre végül az elkészített 1400 szelfi összefűzése adta meg a választ. Lesz-e folytatás? Valószínűleg igen.

„Az első hat hónapban semmilyen változást nem láttam, de aztán idővel egyre inkább szembetűnő lett a különbség. Olyan régóta csinálom, hogy egyszerűen folytatni akarom, mondjuk még olyan öt évig. Annyira örülök, hogy belekezdtem" – tette hozzá.

Raines egyébként leginkább a borostát várta, de egy évig nem nőtt arcszőrzete. Két év után viszont ez is eljött és most már egybefüggő szakálla van. Raines-nek egyébként barátnője is van, az átváltozásról pedig két videó is készült: a szelfis verziót cikkünkben megnézheti, ha a srác testére is kíváncsi, akkor ide kattintson.

Oszd meg másokkal is!
Mustra