Tinédzser talált babakocsi-megoldást kerekesszékes anyáknak

Sharina Jonesra ötéves korában lőttek rá, így nem tud járni. Azóta eltelt 30 év és amíg az első gyerekét várta, azon gondolkodott, vajon hogyan tudja majd tolni a babakocsit úgy, hogy ő maga kerekesszéket használ. Szerencsére segítségére volt Alden Kain, egy detroiti középiskola diákja, aki segített neki megalkotni a két jármű hibridjét – olvasható a HuffPost oldalán.

Kain egy különleges tervezéssel foglalkozó osztályba jár, és hat hónapnyi munkába telt, hogy Jonesszal együtt megalkossák a kerekesszékes babakocsit. „Szuper érzés volt találkozni vele és beszélgetni vele arról, hogy mit szeretne és mit nem" – nyilatkozta a fiú a Michigan Catholicnak. „A közös ötletelések sokat segítettek abban, hogy miként működhet ez az egész – kezdve attól, hogy hova kerüljön a pelenkatartó, és miként tud Jones mozogni a székben" – tette hozzá.

Azt már Today-nek mondta el, hogy látni a nőt, amint a szerkeztetet használja nemcsak izgalmas volt, de akkor döbbent rá, hogy mennyire megérte ez az egész. Mutatunk egy videót is, amin a jármű látható, ha pedig a főszereplőkre kíváncsi, kattintson ide!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek