Fitneszanyu: szülj császárral, hordj hasszorítót!

Végre ismét van lehetősége a kismama társadalomnak valamin kiakadnia, ugyanis újfent előkerült egy négygyerekes bombázó anyuka, aki ráadásul ikreknek adott életet úgy, hogy a terhesség alatt alig szedett fel pár kilót, és a szülés után pár nappal már extra formában van. És, hogy ez jó-e, vagy sem, döntse el ön!

Sophie Guidolin / instagram

Az ausztrál fitnesz guru, Sophie Guidolin a következő képet posztolta Twitterére, ezzel a szöveggel: „Mum bod (anyatestetnek lehetne fordítani) 3.4 kiadásban, szélesebb csípő, nagyobb mellek, nagyobb mosoly és csupa szeretet. Tíz nappal azután, hogy az ikrek megszülettek. (3. és 4. gyerek).”

 

Sophie tökéletes alakkal pózol a következő fotókon, a képek pontosan tíz nappal a szülés után készültek. Meg előtte. Meg közben.

Az anyuka azt írja a blogjában, hogy összesen 17 kilót szedett fel a terhesség alatt, ami ikreknél elég csekélyke súlygyarapodás. Persze, nem azt mondjuk, hogy bálna méretűre kell dagadni, de sportot űzni abból, hogy ki mennyit hízik a terhesség alatt, nem feltételnül jó móka. Saját bevallása szerint, első gyermekével 28 kilót hízott, ahhoz képest szuper nőnek érezte magát mostani terhességénél. Na ja.

Egyébként Ausztráliában él, és egy fitnesz akadémia nagykövete - úgyhogy nem is csoda, hogy elsőként egy kicsivel több, mint 37 ezres SRC szülés utáni fűzőnadrágot pakolt be a táskájába amit a kórházba cipelt.

„Egészen komolyan, a gatya nélkül, soha nem lett volna olyan sima a császármetszés után a bőröm. Már másnap felvettem, biztonságosan jártam benne, nem éreztem, hogy „szétesek” és megszüntette a fájdalmaimat is. Komolyan elképesztő ez a nadrág. Ha van esély rá, hogy császárral szülj, tedd meg magadnak azt a szívességet, hogy beruházol egy ilyenre - és meg fogod köszönni nekem.” Nyilván jókora marketing is van ezekben a mondatokban, de persze nem vagyunk semminek sem az elrontója. 

Sophie Guidolin / instagram

A fitnesz anyuka teljesen meg van elégedve mostani kinézetével és azt mondja, nem sieti el az edzéseket. „Nincs nyomás rajtam, hogy azonnal visszamenjek edzeni, vagy, hogy gyorsan leadjak 5 kilót, egyébként is a gyógyulás legalább 12 hét.”

És egy jó tanács azoknak, akik gyereket szeretnének: „Ha családot szeretnél alapítani, kezdj el gyalogolni napi 30 percet, táplálkozz tudatosan és törődj a testeddel úgy, mintha a saját újszülöttedé lenne.” Ha még több hasonló életvezetési tanácsot olvasgatna, nézze meg a guru oldalát, most meg szavazzon!

Sophie Guidolin csodásan néz ki

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek