Ezek a szülők a legnagyobb trollok!

Nehéz a tinédzserek sorsa, mindig is tudtuk. Most éppen Emily Mussonon a sor, aki lelkesen szelfizget különböző pózokban pasijával, és ezeket a fotókat előszeretettel osztja meg Twitterén. De persze, miért is ne tenné, azoknak akik a mostani szelfigenerációba születtek, ez teljesen természetes. Na, nem úgy a lány szüleinek, akik valószínűleg sokkot (vagy kedvet?) kaptak gyermekük kényszeres fotózkodási mániájától, és rekonstruálták a művészileg beállított csücsörítős képeket. 

Miután a fotók bejárták az egész netet, és már nem csak saját szórakoztatásukra posztolgattak a szülők, Emily, a lányuk fanyar humorral konstatálta, hogy szülei több lájkot szereztek ezzel a kis mókával, mint ő eddig bármelyik posztjával: „A szüleim bedrogoztak, vagy valami. Szóval úgy gondolom ez valóban vicces, na, de nem annyira, hogy 30 ezer lájkot kapjanak."

Twitter

Úgy tűnik, manapság egyetlen szórakozás marad csak a jópofa szülőknek: kínos helyzetbe hozni gyermeküket - hiszen nem Emily szülei az elsők, akik ekképp alázzák szét csemetéjüket. Ami persze egyrészt felettébb szórakoztató, másrészt meg igen szomorú amikor a szülők kifigurázzák gyermekeiket. Ja, nem.

 

Oszd meg másokkal is!
Menő! (3280) (1732) Ciki!
Mustra