34 hetes terhesen még súlyt emelt a fitneszanya

Emlékszik még Sarah Stage-re, aki a szülése előtt egy héttel még kockahasas szelfiket posztolt? Hasonló reakciókat váltott ki nemrég a netezők körében Sophie Guidolin is, saját bevallása szerint még a terhessége 34. hetében is súlyt emelt, most pedig testéről készült fotókat osztott meg két nappal a szülése után – olvasható a DailyMailen.

Guidolin egyébként nem szerénykedett a dokumentálással – annyira nem, hogy végül az ikreknek is külön Instagram-fiókot készített. A sport fontos volt számára, ezért valószínűleg örült is neki, amikor a császár után két nappal ilyen lapos volt a hasa

„A második nap telt el mióta életet adtam a gyerekeimnek. Ehhez a poszthoz nagyon sok bátorság kellett, hiszen nagyjából most először álltam fel a császár óta – amit egyébként nagyon szerettem volna elkerülni, de végül sokkal jobb volt, mint amire számítottam, és a felépülés is hihetetlenül gyors" – írta a képaláírásban. „A két bébi együtt 4,5 kilogramm volt – büszke vagyok rá, hogy a testem ilyen gyorsan visszaállt" – tette hozzá.

A több mint 200 ezer követővel rendelkező edző saját elmondása szerint nem nagyképűsködni vagy gyűlöletet szítani szeretett volna, csupán megosztani az "ő valóságát". „Nagyon sok nő, akinek végigkövettem a terhességét, posztolt a szülés után két héttel olyan fotót, amin nem volt hasa. A méh viszont ottmarad és vissza kell állnia normál méretűre. A hasam olyan, mint a zselé és érzékeny az érintésre" – osztotta meg a kelleténél talán egy fokkal intimebb információt. Természetesen a születést is az Instagramon jelentette be:

Persze a rajongók amellett, hogy gratulálnak neki, be is támadják: hogy nem lett volna szabad végigtolni az edzést majdnem a terhesség végéig, és hogy mennyire önző, hogy csak magára gondol, a kicsikre viszont nem. Ön mit gondol?

Mit szól a jelenséghez?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek