Béreljen homokvárat építő inast a nyaraláshoz!

Ha túl sok a pénz, és már nincs ötletük, mire költhetnének még a családi vakáción, akkor jó hírünk van.

Nem mindennapi szolgáltatással bővítette kínálatát az Oliver's Travel néven ismert luxus utazási iroda, melynek élelmes vezetői egy homokozásban képzett „építészt” és animátort ajánlanak a tehetős családok gyermekeinek szórakoztatására. – számol be a dailymail.co.uk a naponta 500 fontba (kb.218.890 forint) fájó szolgáltatásról, amit vélhetően csak kevesen engedhetnek meg maguknak. Sőt, valószínűleg többen vannak olyanok is, akik ennek az összegnek a töredékéből hozzák ki a nyaralásukat.

A homokvár szakértő természetesen lesi a gyerekek kívánságait, és a legjobb tudása szerint bármit megépít, amire parancsot kap, legyen az bonyolult tornyokkal megspékelt Disney kastély, Minion karakter, Peppa malac vagy egy Jurassic Worldben látott dinoszaurusz.

A homokozó inast jelenleg csak az Ibiza szigetén nyaraló szülők vehetik igénybe, de az utazási iroda tervei szerint az Egyesült Királyság, Spanyolország, Franciaország, Olaszország és Görögország partjaira is kiterjesztik majd a költséges VIP szolgáltatásukat, azok a gyerekek pedig akiket lepasszolnak a gazdag szülők a nyaralás alatt, egy katalógusból rendelhetnek maguknak homokszobrokat a speciális komornyiktól.

Oszd meg másokkal is!
Menő! (932) (684) Ciki!
Mustra