SZÜLŐSÉG

Ők a legönzetlenebb kisfiúk a világon!

2015. június 15., hétfő 14:23

Példaértékű amire ez a két kis srác vállalkozott, önszántukból úgy döntöttek megnövesztik hajukat azért, hogy aztán levágathassák. Jó, persze ha ennyi lenne a sztori, kit érdekelne?! Sokan tesznek így nap, mint nap, de ez a két srác kizárólag azért tette mindezt, hogy segíteni tudjanak egy-egy daganatos betegségben szenvedő kortársuknak, akiknek parókára van szüksége. 

boy-grows-long-hair-children-cancer-wig-st-jude-hospital-7

Itt van Adrian sztorija, aki csak NYOLC éves és egyszer csak kitalálta, hogy segíteni szeretne valakin akit nem ismer. Ráadásul ezt a történetet sem ő, sem a szülei nem hirdették sehol, a kisfiú fodrásza posztolta a Facebookra körülbelül 1 hete, és azóta majdnem 3 millió lájkot és rengeteg kedves hozzászólást kapott a gyerek. Minden elismerésünk Adriáné és szüleié, csak tanulni lehet tőle. Egyébként a fodrászat láttán kicsit olyan érzésünk volt, mint amikor a Honey című filmben az egyik főszereplő belép a fodrászatba, hogy frizurát készíttessen magának. Oké, más történet, de az is kedves.

A másik kisfiú, a floridai Christian McPhilamy, pontosan HAT évesen döntötte el, hogy megnöveszti a haját. Két és fél éven keresztül a haja csak nőtt, és nőtt, emiatt az iskolában gyakran húzták, illetve többször hitték róla, hogy lány de ez nem tántorította el eredeti tervétől a kisfiút  miszerint 25,5 centire megnőtt haját felajánlja rákos gyerekeknek. Chris, az inspirációt a St. Jude Children’s Research Hospital hirdetéséből kapta amit a tévében látott. „Néhányan megpróbáltak kislánynak hívni”  mondta McPhilamy a Florida Today internetes újság riporterének, majd hozzátette: „Ettől elég rosszul éreztem magam, de soha nem szegte kedvemet attól, hogy véghez vigyem amit elterveztem.” És természetesen Chrisre is nagyon felnézünk,le a kalappal előtte!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2015.06.16 15:42:37Rózsa Boros

    nagyon szép cselekedet, büszkék lehetnek rá a szülei. Nekem is nagyon fontos, hogy segítsünk a beteg gyerekeken. Ezzel a linkkel mi is segíthetünk, osszuk. A MOL Gyermekgyógyító Programja a fogyatékos gyermekek gyógyulását, rehabilitációját támogató szervezeteken segít. Élmény- és művészetterápiás programokhoz nyerhetnek támogatást[link]

  • 2015.06.17 01:20:22KullWahad

    Éppen tegnap adott hírt az RTL egy szombathelyi kezdeményezésről, ahol egy kislány, (akinek a nővére meghalt leukémiában /ha jól emlékszem/), levágatta a haját, hogy abból parókát készíthessenek beteg gyermekeknek. Példáját többen követték eddig (is), a fodrászok pedig természetesen ingyen végzik el a vágást.
    Legalább 25 cm hosszúságú hajra van szükség a parókakészítéshez.
    Legyen amerikai vagy magyar vagy bármilyen nemzet gyermeke az, aki ilyenre kész, le a kalappal előtte, előttük!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta