SZÜLŐSÉG

Kvíz: tudja, milyen játékról beszél a gyerek?

2015. június 12., péntek 11:44

Amikor legelőször megkaptam a lányomtól a karácsonyi kívánságlistát, akkor jöttem rá, hogy egyrészt a gyerek túl sok tévéreklámot lát, másrészt, hogy én túl keveset. Egyes dolgokról fogalmam sem volt, hogy mit jelentenek, végül méltóságomat megőrizve órákat töltöttem az internet előtt, hogy kisakkozzam, vajon nulla angol nyelvtudásával mire is gondolhatott a kisiskolás, amikor pl. leírta azt, hogy "grill" (később kiderült, girl volt az), meg hogy egyáltalán hol keressem majd a játékboltban az áhított darabot.

Lehet ezen röhögni, de lefogadom, nemcsak én vagyok agyilag zokni, ha a kölök bejelenti, Very Bellát szeretne. Ki is lehet rögtön próbálni, olvasóink mennyire vannak otthon a témában. 

Minden kérdés megválaszolására 13 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta