Így néznek ki a gyerekkori plüssök új állapotukban

Egy előrelátó anyuka úgy gondolta, hogy milyen jópofa ha vásárol fiának két teljesen egyforma plüss medvét - egyet, hogy játszhasson vele, egyet meg jól elrakott, hogy amikor majd a fiának gyereke születik, meglepetésként odaadhassa neki. Mindez 1985-ben történt, azóta a fiú felnőtt és szerencsére már meg is született első gyermeke. Íme, így néz ki a két mackó egymás mellett, a fotót, a srác legfiatalabb öccse készítette:

rSYtH4A
Reddit

Ámde amellett, hogy megörökítette ezt a valóban kedves pillanatot, azonnal fel is töltötte a Redditre ezzel a szöveggel: az „öreg medve” rengeteg nyaraláson vett részt, többször elázott a medencében és még az is előfordult, hogy elveszett hullámvasutazás közben Disneylandben. Bizonyára elég sokat látott.” Majd kiegészítette, hogy ha bárkinek megvan még a gyerekkori mackója, plüsse, töltse fel a fotóját a poszt alá.

Íme, ezek a fotók érkeztek:

Ezek az egérre hajazó mackók is felkerültek a listára. Az első elég megviselt már, talán rá sem lehetne jönni, hogy ezek valaha hasonlítottak egymásra, ha nem tudnánk az előzményeket.

wW9uwvo
Reddit

Nagyon helyesek ezek a kutyusok, de eszmei értéke csak az elsőnek van. És szegény, hogy összement ez az „öreg” verzió a fiatalhoz képest, nem?!

6FD5yD9
Reddit

Fogalmunk sincs, hogy mi lehet ez a figura, mindenesetre az eredeti akár még bájos is lehetne, a jobboldali viszont inkább elrettentetne egy gyereket, mintsem babusgatásra késztetné.

KORtisj
Reddit

Vajon mi történhetett az első mackóval, hogy ennyire kicsi lett a feje? Talán valamelyik gonosz szülő betette a mosógépbe? Vagy az a megoldás, hogy ezek nem is teljesen egyformák? Szavazzon!

624eduj
Reddit

Egyforma a két mackó?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek