SZÜLŐSÉG

Így néznek ki a gyerekkori plüssök új állapotukban

2015. május 30., szombat 08:35

Egy előrelátó anyuka úgy gondolta, hogy milyen jópofa ha vásárol fiának két teljesen egyforma plüss medvét - egyet, hogy játszhasson vele, egyet meg jól elrakott, hogy amikor majd a fiának gyereke születik, meglepetésként odaadhassa neki. Mindez 1985-ben történt, azóta a fiú felnőtt és szerencsére már meg is született első gyermeke. Íme, így néz ki a két mackó egymás mellett, a fotót, a srác legfiatalabb öccse készítette:

Ámde amellett, hogy megörökítette ezt a valóban kedves pillanatot, azonnal fel is töltötte a Redditre ezzel a szöveggel: az „öreg medve” rengeteg nyaraláson vett részt, többször elázott a medencében és még az is előfordult, hogy elveszett hullámvasutazás közben Disneylandben. Bizonyára elég sokat látott.” Majd kiegészítette, hogy ha bárkinek megvan még a gyerekkori mackója, plüsse, töltse fel a fotóját a poszt alá.

Íme, ezek a fotók érkeztek:

Ezek az egérre hajazó mackók is felkerültek a listára. Az első elég megviselt már, talán rá sem lehetne jönni, hogy ezek valaha hasonlítottak egymásra, ha nem tudnánk az előzményeket.

Nagyon helyesek ezek a kutyusok, de eszmei értéke csak az elsőnek van. És szegény, hogy összement ez az „öreg” verzió a fiatalhoz képest, nem?!

Fogalmunk sincs, hogy mi lehet ez a figura, mindenesetre az eredeti akár még bájos is lehetne, a jobboldali viszont inkább elrettentetne egy gyereket, mintsem babusgatásra késztetné.

Vajon mi történhetett az első mackóval, hogy ennyire kicsi lett a feje? Talán valamelyik gonosz szülő betette a mosógépbe? Vagy az a megoldás, hogy ezek nem is teljesen egyformák? Szavazzon!

Egyforma a két mackó?

 • 255
  Igen, csak az egyik máshogy nézett ki újonnan.
 • 298
  IKREK!
 • 294
  Most mi trollkodunk, vagy aki a fotót feltöltötte?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2015.05.31 00:26:11Andras Charity

  Ez egy meghatóan kedves és elgondolkodtató írás (és képek), köszönjük!

 • 2015.06.06 20:21:13Édanyu

  Ilyen nekünk is van: Károly, a nyúl, aki nyolcéves fiam alvókája (persze csak volt!!, most már csak véletlenül van itt az ágyában...:))), és Karcsi, akit a most egyéves övcsének vettünk, aki viszont végül egy másik plüsst választott magának, így Karcsi teljesen ép maradt, el is tesszük a nagyfiúnak, hogy odaadhassa majd azcelső unokánknak. ;)

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta