Ezért nem végeznek az anyák soha semmivel

Mindegy, hogy éppen most van 2 év alatti gyereke, vagy erről az időszakról már csak emlékei vannak az embernek, minden anyának kitörölhetetlenül az agyába vésődött az élmény: egész nap meg sem áll, a végére kutyául elfárad, mégsem halad semmivel. A lakás olyan, mint egy katasztrófa sújtotta terület, a kaja a létező legegyszerűbben elkészíthető (komolyabb logisztikát igénylő fogás szóba sem jöhet, úgysem sikerül befejezni), a gyerek tiszta dzsuva, és az biztos, hogy sikerül legalább három napon belül eljutni a boltba. Határidőt vállalni…, ezt be sem fejezem, úgyis röhögésbe fulladna.

Esélytelen a gyerekkel felvenni a versenyt, mindig egy lépéssel előttünk fog járni. Mert ő random pakolja szét a dolgokat, nekünk viszont rendszer szerint kell a helyükre tenni.

Esther Anderson és családja az elmúlt hat év alatt tizennyolcszor költözött, ami nem volt mindig fáklyás menet (bár a kisgyerekkel költözés megkönnyítésére tudunk tippeket adni). Életükről, hol vicces, hol pedig nem is annyira mókás kalandjaikról videoblogot vezetnek, a kisfilmek szereplői így saját maguk.

Különösen ajánljuk ezt a videót azoknak az apáknak a figyelmébe, akik nem értik, hogy miért szalad mindig a ház, amikor a feleségük otthon van a gyerekkel. Ez a videó mindent megmagyaráz.  

Oszd meg másokkal is!
Mustra