A szülői lét lényege egyetlen viccesen megható videóban

Úgy tűnik, nemcsak nálunk folynak vérre menő hitviták az eldobható pelenka kontra mosható nadrág témakörben, és nem csak Magyarországon vált sokak fejében az anyai minőség mércéjévé a szoptatásra vagy a hordozásra való hajlandóság. Nem egyszer itt, a Porontyon is összekaptak már egymással (és velünk) a kommentelők, hiszen mindenki a legjobbat szeretné a kisbabájának - meg gyakran a másénak is, és persze mindenki meg van győződve a maga igazáról. 

A példabeszédek új generációjából, egy könnyfakasztó amerikai videóból viszont most jól megtudhatjuk, hogy mindez teljesen mindegy. Nem számít, hogy visszamész-e dolgozni a pár hónapos babád mellől, sem az, hogy jógázol-e a magadra kötözött gyerekeddel, vagy kényelmesen, babakocsiban tologatod. Mert a lényeg, hogy elsősorban mindannyian szülők vagyunk.

A sztorit az amerikai gimis filmek stílusában adják elő, sok huhú-zással és fejbillegetéssel. Ami elég vicces, tekintve, hogy a szájkarate mégiscsak szülők, felelősen gondolkodó és (talán kissé túlzottan is) határozott elképzelésekkel rendelkező, felnőtt emberek között folyik. Nem lőjük le a poént, csak annyit mondunk, hogy a végére tutira sírva fakad. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra