SZÜLŐSÉG

Terhes feleség mellett maszturbálni, az már milyen?

2015. január 15., csütörtök 16:38

Miután a legkevésbé sem remélt eset áll fent, és a nőgyógyász kíméletlenül közli a verdiktet:  Márpedig a veszélyeztetett terhesség időtartama alatt az édesanya és a baba egészsége érdekében a továbbiakban szigorúan tiltva van mindennemű testiség. Ez ellen fellebbezésnek nincs helye!, -  kemény dió megélni a terhességet a nemi élettől megfosztott férfiember számára is.

Messze még a baba születése, hosszú hetek és még annál is hosszabb hónapokon át tartó böjt elé néz a férfiember. Mert előfordulnak szexben bővelkedő, kellemesnek terhességek, de bizony akadnak szigorúan ágyhoz kötött, a terhesség időszakára szinte mozdulatlanságra ítéltetett várandósággal töltött, hosszú hónapok.

A férfiember minden lépését kéretlenül és levakarhatatlanul követő nemi vágya nem írhatja felül az anya és a születendő baba egészségét.

shutterstock 146158799

De mégis ott van! Fittyet hányva az orvosi utasításnak, a veszélyeztetett terhességnek, a nő egészségének, ott toporog a vágy a küszöbön. A várandós nőnek nagyobb gondja is akad, gondolni sem tud a szexre, fekszik egész nap ágyhoz kötve, rettegve a legkisebb mozdulat következményétől, magában fohászkodva a baba egészségéért, mert nála így esett.

A férfi ugyan eleinte tehet apróbb, kutató, kísérletező mozdulatokat, kutyahűségéről árulkodó tekintete bebocsájtásért könyörög a nő testébe, de az ukáz az ukáz marad: tiltva lett a testiség!

A társak közötti empátia és megértés, az elfogadás első akadályába itt ütközhetnek a párok önmaguk gyarlóságának felülírásakor. Mi a fontosabb: a tiltott, pillanatnyi önmagunk élvezete, vagy a verdikt betartása? Kockára téve mindent? És valóban mindent!

A férfiember bármennyire is vágyakozik, muszáj lesz észbe kapni, és feladni a szexualitást, és talán jobb, ha bele sem kezd a felesleges számolásba, mennyi van még hátra a rájuk kiszabott büntetésből. Hiszen a szülést követően a kényszerű böjt még jó darabon eltarthat. Kevésbé kedvező esetben fél- egy évre is kitolódhat a társak közötti megszokott, édes nemi élet.

Magára marad a férfiember a bajával, önmaga problémájával.

A várandós nőt, aki egész nap fekszik és aggódik, legutolsó porcikája sem kívánja a szexet, sokkal fontosabb dolga is akad, jobb is békén hagyni. Pedig mennyi más, működő eljárással is lehetne könnyíteni a nemi gerjedelmen – gondolja magában óvatosan a férfiember-, mérlegelve a lehetőségek széles tárházát, de szólni már nem mer.

shutterstock 104963795

Hiábavaló is lenne, hiszen ebben az esetben valóban nincsen kinek.

A társak közötti bizalom függvénye az a bizonyos dolog kényszerű kibeszélése. Hiszen attól, hogy már jó ideje nem csinálják, még létező dologról, problémáról esik szó.

- Én jól tudom, hogy téged feszít a vágy, de értsd meg, nem lehet! Kedvem sincs hozzá.

- Old meg magadnak, de engem hagyjál békén!

És az odakészített lavórért nyúl a kedves, terjedelmeset belehányva.

De hiába is az egészségért való aggódás, a baba körüli jövendőbeli, közös élet tervezgetése, a vágy nem lassul, nem csillapodik a férfiemberben, aki kényszerű számadást végez önmagával.

 • Felülkerekedem a buta vágyamon, és nem foglalkozom többé vele, közösséget vállalva a szerelmemmel, a babával, egyszerűen csak nem gondolok jó darabon a szexre, csírájában elfojtom a vágyaimat! Punktum!

Ilyen férfi is létezik.

Na, meg ilyen:

 • A fürdőszobában reggel és este kiverem magamnak, még véletlenül sem az ágyban, az asszony mellett. Az már milyen beteges, hogy a terhes feleségem mellett markolászom magamat!? Hiába is az engedélye.
  shutterstock 112635320

Na, és a tiltott gyümölcs élvezője:

 • Nem bírom tovább, nem bírok a vágyaimmal, muszáj lesz a tiltott almába harapnom. Na, de miként számolok el a lelkiismeretemmel, ha megcsalom azt a nőt, aki a gyermekemet hordozza a szíve alatt? És különben is!

A félrelépő férfi vívódik magában, a tükörbe sem bír nézni többé, hiszen milyen férfi az, aki megcsalja a várandós nőjét? Kényszerű hódításával dicsekedni sem mer, még a végtelenül összetartó férfitársadalom is kiveti magából a tévelygőt, aki sunyin megbújva hallgat, önmaga feloldozására várva.

Több fajta férfitípus hasonló problémákkal, vágyaikkal megküzdve a terhesség hosszúra nyúlt időszaka alatt. Akadnak szerencsések, akik buja testiségben kivirágozva vészelik át a nehéz hónapokat, még mélyebbre ásva egymás megismerésében. De a kevésbé szerencsések teherként, lemondva a testiségről, kétségek között vergődve, elhidegülve esetenként önmagukat ostorozó, cserbenhagyott partnerüktől, magukat markolászva böjtölik ki a terhesség idejét. És bizony a szüléssel még nem érkezik meg a felmentő sereg, hiszen a terhességet követendő depresszió, vagy akár a baba körüli teendők még nyugalomra intik a férfiember vágyát, jó darabon kitolva az elhúzódó szüzességet.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2015.01.15 22:37:32zsa63

  Ha egy párkapcsolatban cirka egy évre megszűnik a szex, ott utána szinte biztos, hogy már nem fog feltámadni a vágy. Sok oka van ennek, de a legtöbb esetben ez történik.Egyébként attól, hogy szemérmesen nem beszélünk róla, még így van - és bizony az esetek nagy részében így van! Nem kell hozzá szigorú orvosi utasítás, a terhes nők többsége szépen elutasítóvá válik (neveltetés, hormonszint, figyelem elterelődés), aztán persze ott a baj, a pici gyerekkel meg magára marad az anyuka, mert apuka meg nem tudta feldolgozni ugye, hogy a vágy az nem eliminálható.
  Szóval jön a válás, vagy nem jön és együtt marad a pár, mert ugye azt úgy illik, és már nem Józsi és Évi, hanem "Apa" és "Anya" a megszólítás, és már annyi sok fontosabb dolog van mint az a szex, meg amúgy is, milyen az már?

 • 2015.01.15 23:13:59Laci1982

  és mi van, amikor a terhes nő félre kefél? Ismerős hölgyemény mondta, hogy mivel az utsó pár hétben nem lehet dugni, ezért a férje nem is akarta veszélyeztetni a babát (ergó recskázott). Nos a csajszi ezen nem izgult sokat....Ha a férje nem hágta meg, félre kúrt........szép történet, ugye?.......dobtam egy hátast én is................

 • 2015.01.15 23:40:17Lucretia/My Reflection

  zsa63: 35-40 éves, házas családapának és családanyának nem ez lenne a dolga? Felnevelni együtt, párban a gyerekeiket? Nekik továbbra is a kamatyolás meg a hétvégi bulika a legfontosabb, mint a huszonéveseknek? Én nem azt mondom, hogy az ember teljesen mondjon le magáról és vágja le a genitáliáit, de azért hé... 35-40 éves koráig az ember bőven tanulhat, tapasztalhat, élhet, felnőhet. A következő 35-40 év pedig arról szólna, hogy a saját gyerekét is segítse végigmenni ezen az úton. Akármilyen hihetetlen, de ez lenne az élet normális menete, kerékvágása. Arról nem is beszélve, hogy ebben a 2. 35-40 évben is rengeteg jó dolgot és felemelő, one-in-a-lifetime pillanatot lehet megélni. Amit elég nagy ostobaság lenne pillanatnyi, filléres örömök miatt lecserélni.

  Különben is, minek házasodnak össze olyan emberek, akikben ennyi kitartás és összetartás sincs, hogy egy veszélyeztetett terhesség esetén, a saját születendő gyerekük érdekében fegyelmezzék magukat és közösen kitaláljanak valamilyen átmeneti megoldást?

  Eleve nem értem az olyan férfiakat se, akik ilyesmik miatt az első komolyabb problémánál lelépnek, utána meg persze sír a szájuk, hogy a feleségüknek mennyi mindent elvitt tőlük a váláskor. A jó szex miatt mentek bele a házasságba? És olyan naiv, életidegen marhák voltak, hogy azt higgyék, ez mindig így lesz, az élet nem fog közbeszólni terhességgel, betegségekkel, egyéni vagy közös mélypontokkal, az ő és a párjuk öregedésével?

  Számomra ez felfoghatatlan. Ahogyan az is az lett volna, ha a szüleim 40 éves korukban a dugás miatt mindent és mindenkit tönkretettek volna maguk körül, a gyerekeikkel az élen. Pedig kurva sok nehézségen kellett végigküzdeniük magukat. És mégis jól meg tudnak lenni együtt, 30 év után is. Félek, hogy ez nekem - megfelelő partner híján - ábránd marad... De ne legyen igazam.

 • 2015.01.16 01:42:16Mr. Közbiztonság Szilárd

  Lucretia/My Reflection:
  Te, neked elfelejtettek szólni, hogy már elmúlt a középkor, és nem is jön vissza, bármennyire igyekszik is ezen Semmilyen Zsolt meg Marchach Péter és faszkalap bandájuk, a Középkorban ragadt Defektes agyú Nemzetietlen Parasztok (röviden KDNP) nevű seggfejgyülekezet?

  Nyuszika, ilyen aggyal ne is reménykedj megfelelő partnerben, aki meghallja ezeket az ostoba agymenéseidet, hamar rájön, milyen hülye vagy, és azonnal fejvesztve menekül.

  Ja igen, aki olyan házasságba belemegy, ahol nincs jó szex (már előtte is), az agyalágyult ökör, aki a világ legjobb dolgát dobja ki az életéből.

  Kár, hogy te ezt még sosem tapasztaltad (= fapina vagy).

 • 2015.01.16 04:51:47funfun

  Dicséret illeti a poszt íróját, mert ügyesen nem írta le az "anyuka" szót, amivel egyből lebukott volna, hogy NŐ a szerző. Méghozzá olyan nő, aki igazi örömét a szexben nem nagyon leli. És eléggé téves elképzelései vannak a férfiakról. A férfiak zöme ugyanis párkapcsolatban is recskázik. És nem csak a zuhany alatt. És a férfiak számára nem szex=dugás alapegyenlet létezik. Azért a szopást is feltalálták már elég régen, és ha a nőgyógyász el is tilt a dugástól, még megteheti a párjának, hogy szájjal, esetleg kézzel segít a nyomorán. Eléggé önző az olyan hozzáállás egy nő részéről, ha teljesen a "várandós anyuka a pocaklakóval" szerepbe annyira belefeledkezik, hogy a párja már sehol nincs.
  Egyébként évekkel ezelőtt olvastam egy posztban, illetve a hozzá fűzött kommentben egy "anyukától", hogy ő ugyan szájába nem venné, de a párja ezt nem is kérné tőle, mert őt a párja ennél jobban tiszteli. Hát csak gratulálni tudok, aztán az ilyen nők jönnek rá x idő múlva, hogy megcsalják őket.

 • 2015.01.16 05:49:45Pinyakolada

  Azért jó kis kommentgenerátor lett a cikk. :-)
  Lássuk be, alapesetben a kölcsönös tiszteleten, szereteten, megbecsülésen alapul egy normális kapcsolat, ezért jó a szex is a felek között. Azt sosem lehet tudni, hogy egy nem előre modellezett élethelyzetben milyen reakciók alakulnak ki a felek között. Legyen az terhesség, betegség, baleset, bármi. Ma is az folyik a csapból, hogy a nő legyen, karcsú, selymes bőrű, egészségesen napbarnított, fényes-csillogó hajjal, vakító fogakkal, legyen kiváló háziasszony és elsőrendű szakács. A férfinak meg alanyi jogon jár a szex mindenkivel, aki lélegzik. Elég egy-két agybutító műsort megnézni a kereskedelmi csatornákon. A nők maguknak is köszönhetik, hogy nem becsülik meg őket (tisztelet a kivételnek). Nyilván vannak olyan nők, akik csak azért mennek férjhez, mert gyereket akarnak (mindegy kitől), és vannak olyan férfiak akik azért nősülnek, mert ezt várják el tőlük, ezért egy közepesen elviselhet kapcsolatba belemegy. Szerintem minden józanság és egészséges gondolkodás mellett is lehet rosszul párt választani, aki majd a megcsalást választja egy probléma megoldásául. Azt sem szabad elfelejteni, hogy előbb volt a nő és a férfi kapcsolata, mint a gyerek, azért ő bármilyen fontos és a lénye mindent felülír, nem szabad egymást sem elhanyagolni, sem lelkileg, sem testileg. A hűtlenség vagy a nyitott házasság biztosan nem megoldás.

 • 2015.01.16 06:44:55VonBraun

  Író... Aha...
  Még csak wannabe sem (bár ezt úgyse' érti).

 • 2015.01.16 06:54:00inkvisitor

  Elég érdekes, hogy azok kelnek ki a terhesség alatti szexigény ellen, akik nők. A férfiak valahogy jobban megértik, hogy a szex-drive nem hagy alább akkor sem, ha terhes a feleség. Én legalábbis akkor is kívánatosanak tartottam, amikor hatalmas pocakkal mászkált.
  Pifta pedig gondolkodjon el azon, hogy az éves engedelmes félhúzódásának nem volt-e szerepe abban, hogy a neje elhagyta. Egy éves nincs szex bütni? és belemegy? Ne csodálkozzon. A nő szerint teljesen férfiatlan lett, hát keresett valakit, aki potensebb.
  Én már régebben letisztáztam, ha 3 napig nincs szex, akkor marcsa, ha egy évig, akkor szerető. 10+ éve vagyunk együtt és 3 gyerekkel.

 • 2015.01.16 07:51:27Nevoeiro66

  Ilyen szar írást reggelire... Hol az a lavór?

 • 2015.01.16 08:27:15Bohócnok

  uramatyám cikkíró, de mekkora tróger buzi vagy, mekkora szar ez a cikk :DDDDDDDDD

 • 2015.01.16 08:27:34Brett Shaw

  Rémes, iszonyatosan gyenge írás. Nem azért, mert nő írta, hanem mert nem létező férfi nézőpontot és motivációkat próbál meg eladni... Viszont biztosan több komment és kattintás van így, mintha jó volna!

 • 2015.01.16 08:34:22hekhekhekhekkinen

  Talán el kellene kezdeni rendesen pénzt keresni, egyből lecsökkenne a libidó.
  Majmok.

 • 2015.01.16 09:09:55Henry Ford

  hekhe...heineken

  Azért ezt Te sem gondolod komolyan ugye? Én aktív élsportoló vagyok nem doppingolok stb. több óra edzés minden nap, és ugyanúgy ál a farkam esténként. Szóval ez így megy a normális férfiaknál. Vannak a nem potensek azok egy héten 1-szer kefélnek. 12 órás műszak után is ugyanez a helyzet. Pénzkeresés van, nem is kevés.

  Nem félrekúrni kell, hanem könnyíteni magadon. Katonaságban mi volt? Egymást keféltük? Nem csak a surranót, farkad meg kiverted.

 • 2015.01.16 09:27:56Emmanuel Goldstein

  Én nagyon szeretem a futurizmust, a közözlés megbotránkoztatását, olyan cikkeket, ahol a mondanivaló szemmel láthatóan szöges ellentétben all a valóság bármiféle megnyilvánulásával, ezzel emelve a drámai ívet, mondhatnám, az onlány magazinírás eljutott arra a szintre, mikor a trolkodás a cikk maga, a kommentek meg az írók felülete.
  zseniális.
  Emmanuel Goldstein, troll

 • 2015.01.16 09:28:22zsa63

  És képzeljétek, normális nőknél is éppen ugyan úgy megy, mint normális férfiaknál! Nagyon is van libidójuk, nem gondolják, hogy 35 éves korukban elmúlt az életük intim része. Sőt, alig várják gyerekszülés után, hogy újra a párjuk legyen a párjuk és nem pedig a gyerekük, lévén az egy egész más dolog!
  Egyébként pedig a modern világban egy 60 éves ember (nő éd férfi egyaránt) középkorúnak számít, aki teljes egészben éli az életét.
  A szex az intimitás része, egy végtelenül gazdag játék, ami kifejezése is egyébként két ember egymáshoz kötődésének. Szex nélkül nem beszélhetünk párkapcsolatról, mert akkor mi is különböztetné meg mondjuk egy barátságtól?

 • 2015.01.16 09:35:13inkvisitor

  Jé, egy normális női komment ;)
  Sajnos vannak nők, akik a gyerek után abszolút nem kívánják a szexet. Az ilyenek utána csodálkoznak hogy vagy tutyimutyi a férjük, (az ilyenek egyeznek bele a szexmentes létbe), vagy megcsalja/otthagyja a feleségét/élettársát. Az egsészséges, potens férfi kíánja a szexet. Ha már azt sem, akkor olyan szinten túl van hajtva, hogy hamarosan kórház/temető jön.

 • 2015.01.16 09:41:24naezmilegyen

  Mi ez a szar, semmit mondó, közhelyes cikk? :D
  Aki maszturbálni akar, az csinálja.
  Aki nem, az nem.
  Ráadásul kimaradt a posztból a szopás.... :)

 • 2015.01.16 09:41:36Miazmás

  Ja, hát a Dívány mindig ilyen szar volt.

 • 2015.01.16 10:19:44[c]

  Csillámdementor
  Ilyenkor az orgazmus is tilos, csak mondom. Egyébként meg gondolj már bele, hogy kb. csak vécére mehet ki szerencsétlen. Hónapokra bezárva a négy fal közé, fekvő helyzetben szerinted mennyire borítja meg lelkileg?

 • 2015.01.16 10:22:50[c]

  Gour
  Nem azt várja el senki, hogy szűnjön meg a vágya, hanem azt, hogy ne csak saját magára legyen tekintettel, amikor a társa az ő gyerekét várja éppen, és akaratán kívül ilyen nehéz helyzetbe került (mert a veszélyeztetett terhesség velejárói nem a nő hisztije, sőt, neki is kőkemény szívás).
  Aki pedig ilyenkor kurvázik vagy szeretőzik, az egy mocsok. Pont.

 • 2015.01.16 10:52:08almaty

  zsa63 írja a legjobbakat...
  Annyival kiegészíteném, hogy itt a szerelem elmúlása is árnyalja a vágy létét/nemlétét. A legtöbb esetben 2-4 évig tart egy szerelem, ami döbbenetes pluszt szolgáltat a szexhez. Nélküle csak dugás, ami persze lehet nagyon jó. Bár talán nőknél fontosabb a szerelem megléte.
  Másik fontos dolog, amiről még kevesen és röviden írtak, az a konfliktuskezelés képessége. Ha valaki a lelki terrort, érzelmi zsarolást alkalmazza, ami egyenlő a sértődéssel és a tartós haraggal, az a szexet is zsarolásra használja. Alap: aki haragszik, az nem b*szik. És minden visszautasítás egy tüske, ami mély nyomot hagy, hiszen durván megalázza a másikat. Kialakul a "folyamatosan meg vagyok sértődve" hozzáállás, csak a sértődés foka változik.
  Nem kétséges, hogy egy szeretővel is ugyanezek a problémák jelentkeznének, ha a szeretői státusz családalapításba lendülne.
  Senkinek ne legyenek kétségei! A szerelem és a szeretet alapvetően különbözik. Míg az előbbi tele van vad szenvedéllyel, agresszív indulatokkal, váratlan fordulatokkal és újdonsággal, utóbbi nyugodt, kiegyensúlyozott, megszokott és végtelenül kiszámítható, tehát mindenben ellentéte annak, amire egy ösztönlény vágyik. Nem csoda, hogy megfelelő tudatmódosítás nélkül 4 év után, gyerekkel a fedélzeten teljesen működésképtelen a szexualitás a házasságban. Ahol van, ott is izzadságszagú kötelességtudatból történik.
  A legnagyobb dilemma, hogy egész életünkre le kell mondanunk a szerelemről, ami a legjobb dolog az életben. Nonszensz! És ez nemünktől független!

 • 2015.01.16 10:57:43Rongy Rázó

  Nyah, micsoda cikk, micsoda kommentek :)

  A nő, aki csak magára gondol, elvárja a férjétől az önmegtartóztatást, és álszent módon hozzáteszi "a baba érdekében" -- na persze...
  A férfi, aki csak magára gondol, rosszabb esetben elvárja a kiszolgálást a nőtől, jobb esetben kiszolgálja magát.

  Szerencsére vannak normális nők (Csiillámdementor, Miumiu) és normális pasik (Hello Gour, long time no see :)

  Az első két gyereknél nálunk szép volt a terhesség, a vége felé tényleg hanyagoltuk a dugást, de azért megoldottuk, hogy jól érezze magát az ember is, és ettől én is. Az orális szex azért nem könnyű már nagy hassal. Úgy csináltuk, hogy félig ülő helyzetbe párnázta magát, én jobbról a combtövére hajtottam a fejem és oldalt feküdtem. Igazából már sehogy másképp nem tudtam feküdni, csak oldalt... És a jobb kezemmel a combja alatt átnyúlva tudtam cirógatni, rásegíteni. Szerintem nagyon intim :)

  A harmadik gyereknél már nem nagyon volt szex, szegény még nem is tudja, hogy akkor már egy ideje távolodtunk egymástól. Valamiért azt hittem, hogy a harmadik gyerek majd visszahozza azt a férfit, akit az első kettőnél láttam apucivá válni és nagyon szerettem. Ez tévedés volt, csajok, okuljatok belőle. A házasságot a gyerek nem hozza rendbe, ahhoz a nőnek kell odatennie magát (férfiaknak nem tudok tanácsot adni, csak attól tartok, nehezebb dolguk van). És még idejében, mert ha már a harag helyét is átveszi a közöny, onnan nem látok kiutat...

 • 2015.01.16 11:00:37almaty

  C
  Szerinted mennyire működne úgy, hogy látra rajtam, hogy egy porcikám sem kívánja? Te ki tudsz elégülni úgy, hogy a másik nem elégül ki? Egyszer-kétszer még talán, de tartósan? Nekem nem kell olyan partner, aki kötelességtudatból elégít ki engem, mert nem kívánom. Én sem kellenék annak, akit én kötelességtudatból elégítek ki.

 • 2015.01.16 11:06:27almaty

  Rongy Rázó
  Hogyan és miből okuljak? Ha egy porcikám sem kívánja, mi a fenét csináljak? Játsszam el az orgazmust? Félre minden öntudattal, legyek egy szexuális eszköz? Ezt ő is látná rajtam. Öltözzek be Húsvétra nyuszinak vagy latexben szopóálarcban csörlőzzük egymást a mennyezetre? Halálra röhögnénk magunkat, mert hiteltelen lenne.

 • 2015.01.16 11:09:40almaty

  A gyerek hihetetlenül túlterheli a párt, a stressz, a megszokás, a konfliktusok és a szerelem elmúlása megöli a vágyat. Fejlettebb országokban még a nyaralásra is viszik magukkal a babysittert és ő kel fel éjszaka, míg anyu és apu hancúrozik. Mi még nyaralni sem tudunk elmenni...

 • 2015.01.16 11:57:23free1111

  Hol veszett el?

 • 2015.01.16 12:03:30manyuska

  - Old meg - egy d-vel.

  És írónak nevezi magát. "Gantner Ádám, író".

  Szánalmas.

 • 2015.01.16 12:20:40Namely

  pifta79:

  "Férfi vagyok és Apa"
  helyesen:
  "A férfinem vinnyogó szégyene vagyok és a ringyó korábbi nejemnek van egy zabigyereke, akit még impotens módon pénzelek is."

  "Az élet néha produkál furcsa dolgokat."
  Főleg, ha egy szerencsétlen fasz vagy.

  Csak a tisztánlátás kedvéért....

 • 2015.01.16 12:44:37almaty

  Namely
  Te is jó nagy állat vagy! Hogy lehet ilyet leírni, amikor amúgy is romokban az önbizalma. Gondolom, te befenyítenéd az asszonyt, hogy ha elválik, viszed a fiadat Mexikóba és soha nem látja viszont. De hogy a gyereknek mi a jó, arra magasról szarsz. Mert megszoktad, hogy te irányítasz. Szánalmas...

 • 2015.01.16 13:21:58zizi77

  Almaty, Te nem én vagy(ok) véletlenül? :)
  Pont azokat a dolgokat írod le, amiket én ks gondolok.

  Namely, tök jó lehet neked, hogy ennyi infoból képet tudsz alkotni!

 • 2015.01.16 14:16:18almaty

  zizi77
  Pedig de! :) Emailt olvasol? Küldtem egyet, Indamail, vagy mi a szösz...

 • 2015.01.16 14:55:56Ninjaboy

  manyuska: a cikk szar, de neked sem ártana kézbe venni egy-két helyesírással foglalkozó könyvet, mielőtt (hülye) tanácsokat osztogatsz.
  [link]

 • 2015.01.16 16:33:42sas70

  Egy egészséges terhességnél, semmi gond nem lehet a szexszel. Egy veszélyeztetett terhességnél nyilván más a képlet de csak arról van szó, hogy eltérő technikákat kell alkalmazni. Egy jó orális szex is nyújt olyan kielégülést, hogy nem kell a szomszédba menni élvezetekért. És inkább verje ki magának a pasi, minthogy kurvákhoz járjon vagy valami barátnőt összeszedjen.
  Ezért jobb a többnejűség, valakivel mindig lehet csinálni.
  Meg azért nem csak szex van a világon, a harmóniát, a gyengédséget ilyenkor sem kellene mellőzni.
  A pasiknak toleránsabbnak kell lenni, a nőknek meg szintén figyelni a pasi igényeire, vágyaira, mert attól hogy gyermek fog érkezni, azért még ők egy pár és nekik is vannak igényeik.

 • 2015.01.16 16:43:35sas70

  almaty
  Én ezt nem egészen így látom. Minden házasságban vannak mélypontok, de azokon is túl lehet lendülni. És a nagy égő szerelem elmúltával is lehet nagyon jó a szex, pláne ha már érted is a párod vágyait. És az is teljesen normális, hogy az embernek a verkli után, nem mindig van kedve a szexhez, de ez is normális dolog, meg kell megsértődni és nem dől össze a világ. Persze, mivel a szex jó dolog, azért nem szabad lemondani róla.
  A szerelem persze elmúlik, a kérdés az, hogy van-e ami átveszi a helyét? Mert ha nincs, akkor nyilván vége az egész házasságnak.

 • 2015.01.16 19:56:50Jega

  Érzékeny a téma, persze a férfiaknak, mert annyi buta tuskó kommentet írtak "szegények"

 • 2015.01.16 20:07:04Mr. Közbiztonság Szilárd

  Pinyakolada:
  És olyanról nem hallottál még, hogy megvan a kölcsönös tisztelet, szeretet meg megbecsülés, csak épp szexuálisan nem passzol a két ember?
  Mert én már igen.
  Sőt, olyat is, hogy az egyik allergiás volt (fizikailag vagy kémiailag vagy mi, szóval nem lelkileg, úgy nagyon jól megvoltak volna) a másikra, és ezt orvos állapította meg.

  inkvisitor:
  Nagyon türelmes vagy ezzel az 1 évvel. Én max. 2 hónapot adnék. :-)

  hekhekhekhekkinen:
  Ez új tudományos szempont, hogy a pénz csökkenti a libidót.
  Szerintem add be a brit tudósoknak kutatási témának,d e regaszkodj hozzá, hogy téged ki ne hagyjanak. Igaz, mivel kapsz majd érte pénzt, a libidódnak annyi. De hát rizikó nélkül nincs biznic.

  Henry Ford:
  Ugyanúgy fél 6-os állásban? :-)

  zsa63:
  Ne áltasd magad, a 60 éves már öregnek számít a modern világban is, és Magyarország még csak nem is ennek a modern világnak a része, az a Lajtán túl kezdődik.

  [c]:
  Te meg egy idióta. Pont.

  almaty

  C
  "Te ki tudsz elégülni úgy, hogy a másik nem elégül ki?"
  Bár a kérdés nem nekem szólt, de simán.

  "Ha egy porcikám sem kívánja, mi a fenét csináljak?"
  Akkor hagyd, hogy elmenjen mással baszni. Legalább neki legyen jó, ha te már befapinásodtál.

  manyuska:
  És még ha ez lenne a legnagyobb baj ezzel a firkálmánnyal...

 • 2015.01.16 20:10:27Mr. Közbiztonság Szilárd

  Namely:
  Tigris vagy, komám! :-)

  Ninjaboy:
  Nem osztotta a tanácsot, hanem felhívta a figyelmet egy hibára.

  Jega:
  Csak nem egy baszatlan fapinához van szerencsénk ismét?

 • 2015.01.16 20:43:25[c]

  sas70
  "Egy jó orális szex is nyújt olyan kielégülést, hogy nem kell a szomszédba menni élvezetekért."
  A "tilalom" nem csak annyiból áll, hogy nem szabad dugni. A nőnek az orgazmus is tilos. Kábé felkelnie is tilos, csak a legszükségesebbeket szabad ágyon kívül elintézni.
  Értem én, hogy ettől még nem kell elzárkózni attól, hogy ő kényeztesse a párját, de nem elvárható az sem, hogy annyit "teljesítsen", hogy azzal a dugást is úgymond "kiváltsa", meg egyáltalán: a férfi részéről is szükséges a tolerancia, hiszen a négy fal közé bezárva és kvázi ágyhoz kötve lenni elég frusztráló.

 • 2015.01.16 20:47:27[c]

  Mr. Közbiztonság Szilárd
  Idiótának tartasz? Sebaj, túlélem, hogy mellőznöm kell egy ilyen önző seggarc társaságát. Remélem, a való életben sem futunk össze.

 • 2015.01.16 21:02:33Miumiu

  almaty

  "Szerinted mennyire működne úgy, hogy látra rajtam, hogy egy porcikám sem kívánja?"

  A világ többnyire nem úgy működik, hogy az embernek mindig csak azt kell csinálnia, amihez kedve van. Másrészt minden fejben dől el igazán, ha az ember azt mondja, hogy jó legyen, de közben végig a párja orra alá dörgöli, hogy "de tudod, hogy ezt miattad teszem" és mártírként előadja a hattyú halálát, az rosszabb, mintha bunkó módon szimplán nemet mondana, mert indokolatlanul kelt bűntudatot és bánt.
  Viszont úgy is hozzá lehet állni, hogy igaz nekem most nem nagyon van kedvem, de tudom, hogy örömet okozok annak az embernek, aki az egyik legfontosabb szereplője az életemnek és nekem is jó érzés, ha látom rajta, hogy mennyire boldoggá teszi akár egy nekem aprónak tűnő gesztus is.

  Egyébként később a kisbabával is előfordulhat, hogy sír az éjszaka közepén és az embernek marhára nincs kedve sem felébredni, sem kimászni a jó meleg ágyikóból. Ilyenkor haljon éhen a gyerek, mert anyának épp nincs kedve? Vagy az élete végéig kelljen hallgatnia, hogy "mekkora áldozatot hoztam érted"? De ugyanez lehet a 25. óvodai éneklős-versmondós rendezvénnyel, vagy azzal hogy el kell hozni az iskolából. Mégis az ember ott van, mosolyog és egy idő után el is felejti,hogy neki mennyire nem volt most ehhez kedve. Miért? Mert szereti a gyerekét.

  A gyerek apja akkor nem érdemelné meg ugyanezt? De legalább azt, hogy próbálkozzunk?

 • 2015.01.16 21:32:59Rongy Rázó

  Most leírtam két hozzászólást, kírtam magamból a lelkem, és nem látszik belőle semmi... :-(

 • 2015.01.16 21:42:08Rongy Rázó

  Miumiu - pont így vagyok én is. Vagyis, mind a ketten :)
  Az előbb leírtam, milyen úton jutottum ide a pusztulat előtti percből, de a divány nem akarta közzétenni, nem tudom miért....

 • 2015.01.17 14:55:06almaty

  sas70
  "És a nagy égő szerelem elmúltával is lehet nagyon jó a szex"

  Lehet, de ahhoz nagyon sok mindennek jól kell működnie: szabadidő, anyagi és érzelmi biztonság, jó konfliktuskezelés, egyenlő teherviselés. Kicsi a valószínűsége, hogy ez mind meglegyen. Egyfajta maslow piramis, aminek a tetején van a szex. Szerelemmel mindez sokkal könnyebb, szinte önmagában elég ahhoz, hogy feljussunk a piramis csúcsára.

  "A szerelem persze elmúlik, a kérdés az, hogy van-e ami átveszi a helyét? Mert ha nincs, akkor nyilván vége az egész házasságnak."
  A szeretet nyugodt, kiszámítható, megfontolt, stabil, szenvedélymentes. Pont az ellentéte a pokoli tűz szította, vad romantikának. Kevés ahhoz, hogy a hétköznapi gondokon átsegítve eljuttasson az ágyig.

  Kivételek vannak, csak ritkán.

 • 2015.01.17 15:01:40almaty

  Miumiu

  Persze, van igazságod, de valahogy mégsem működik. Nyilván néhány alkalommal még az ember örül a másik örömének, de 40 héten át eljátszani, hogy nekem is jó, ha neked jó... Hát ahhoz nagy színésznek kell lenni. A másik sem hülye, ő is tudja, mi a dörgés: a kötelességtudat, a szeretet egy idő után csekély motiváció. Pár alkalom után ez is egy feladat lesz, még egy púp, csak most nem a hasamon, hanem a hátamon. Ráadásul a pasi attól, hogy érzi a nő hozzáállását, frusztrált lesz, nem tud elélvezni, így mindketten kellemetlenül érzik magukat.

 • 2015.01.17 15:07:55almaty

  Mr. Közbiztonság Szilárd
  "Bár a kérdés nem nekem szólt, de simán."
  Hát ahhoz kell egy jó adag önzés, hogy az ember csak magára tudjon figyelni. Sőt, ha valakinek ez hosszú távon működik, szerintem az mentálisan degenerált. Ilyenek képesek durván megalázni az olyan nőt is, akinek ez nemhogy örömöt nem okoz, de kimondottan sérül tőle. Persze a "fejlett nyugaton", pl. a franciáknál nagy divat az afrikai szexturizmus.

 • 2015.01.17 15:09:27almaty

  Rongy Rázó
  Én is jártam így, nagyon bosszantó. Wordben írd!

 • 2015.01.17 17:42:11Rongy Rázó

  almaty,

  Leírom majd még egyszer :) csak most van még egy óra házimunkám. Azt hiszem, az volt a baj, hogy túl hosszú lett. És amikor az első fele nem jelent meg, még észre sem vettem...

  Ezzel a közbiztonsági nickkel nem érdemes szóba állni, az internet troll szobrának modellt állhatna, mindenhez ért és mindig igaza van, szóval "ne etesd"

 • 2015.01.19 11:19:21aki mást mond az hazudik

  Az milyen mar, hogy a poszt iroja odairja a neve melle, hogy iro :) Nem attol leszel iro, ocsisajt, hogy odabiggyeszted ezt a szot a neved moge, hanem attol, hogy megtanulsz irni. Eloszor is helyesen irni.
  "Old meg magadnak, de engem hagyjál békén!"
  "Mi a fontosabb: a tiltott, pillanatnyi önmagunk élvezete, vagy a verdikt betartása?"
  Es meg sorolhatnam. Rettenetesen igenytelen iras.
  A tema egy alproblema. Kiveri maganak, nem veri ki, onmegtartoztat, leszopja az asszony, kiveri a ferfinak, felrekur a pasas. Hat nagyjabol ennyi. Kovetkeztetes: kinek mi, emiatt a 21. szazadban szerintem mar nem lesznek almatlan ejszakai senkinek. Minden ferfi kiveri kamaszkora ota haromszazszor egy evben, miert okozna lelkiismeretfurdalast egy ilyen szituacioban. Alproblema, szora sem erdemes. Megcsalas meg terhesseg nelkul is letezik, a no terhessege csak az eselyet noveli, ez se ujdonsag.

 • 2015.01.28 13:30:06hany eves a kapitany

  Szerintem az már eleve nagyon gyanús kéne, hogy legyen, ha egy nőnek nem okoz pusztán az mérhetetlen örömet, ha ki tudja elégíteni élete párját. Teljesen függetlenül attól, hogy ez hogyan történik illetve ő maga élvezett-e. Ha én férfi lennék, tuti nem vennék el olyan nőt, akin nem látom, hogy imádja, ha kielégíthet. Egy barátnőm mesélte a terhessége alatt, hogy ő aztán ki nem elégíti a férjét, "nehogymá' csak neki legyen jó"! Azt hittem leesek a széről. Szegény ember... De szerintem megérdemli. Időben észre kellett volna vennie ezt a hozzáállást. Volt rá pár éve.

 • 2015.01.28 13:42:12hany eves a kapitany

  Almaty, "A szeretet nyugodt, kiszámítható, megfontolt, stabil, szenvedélymentes. Pont az ellentéte a pokoli tűz szította, vad romantikának. Kevés ahhoz, hogy a hétköznapi gondokon átsegítve eljuttasson az ágyig."

  Na jó, de gyereket többnyire már a lenyugodott állapotukban vállalnak párok, nem? Amikor már nem az van, hogy amikor a másik is hazaesett a munkából, a falnak támaszkodva döngetnek még a bejárati ajtó mellett :) Akkor mégis marad valami a szerelem után, ami segít a nehézségek legyőzésében :)
  Vagy rosszul értelmezem, amit írtál?

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta