SZÜLŐSÉG

Jól rajzol a gyerek? Nyerjenek vele!

2014. november 5., szerda 15:00

A Dívánnyal, Velvettel, Index-szel is egy csoportba tartozó Otthontérkép mindannyiunkat legyorsult idén a karácsonyi készülődéssel, ennek keretein belül rajzpályázatot hirdetnek gyerekeknek. A három korosztályban kiírt rajzverseny témája a "karácsony otthon", a beküldött műveken szerepelhet egy régebbi közös ünneplés, vagy akár az is, hogy az idei karácsonyt milyennek képzeli a gyerek.

A versenyben bárki indulhat ha már betöltötte a két éves kort, és nem több mint tizennégy éves. Az Otthontérkép szakmai zsűrije három korcsoportra bontva értékeli a legjobb rajzokat majd, és mindhárom csoportban az első 3 helyezettet díjazzák. A legjobb pályamunkákat az Otthonterkep.blog.hu-n mutatják be december 5-én.

A konkrét nyeremény mellett a pályázat dicsőséget is hozhat, a legjobbakból készítik majd el azokat a képeslapokat, amelyekkel a CEMP csoport kíván idén boldog karácsonyt mindenkinek, vagyis, mi, itt a Díványnál, Velvetes nővéreink és Indexes testvéreink is ezzel kívánnak majd boldog ünnepeket.

A pályázatra legalább A/5 legfeljebb pedig A/3-as méretű műveket várunk. Bármilyen technikával készülhetnek az alkotások. Egy gyerek egy rajzzal nevezhet. 

A pályázatokat postán vagy személyesen kell, hogy eljuttatni az Otthontérkép szerkesztőségébe (Cím: 1033, Budapest, Flórián tér 1. A borítékra kérjük ráírni, hogy "Otthontérkép rajzverseny- Karácsony.Otthon.") A kiírók arra kérik a felnőtteket, hogy ne hajtsák össze a rajzokat, hanem teljes méretükben adják fel, nagy borítékban.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta