SZÜLŐSÉG

Ahogy a képügynökségek látják a családi életet: vicces

2014. november 5., szerda 18:20

A stock (ügynökségi) fotók jók. Gyönyörűen lehet velük illusztrálni cikkeket, megtörik a szöveget, így könnyebb olvasni, de ami a legfontosabb: mindig pontosan a valóságot ábrázolják, lehet nevetni rajtuk. Egyik nagy kedvencünk az AwkwardStockPhotos oldal, ami azokat a képeket gyűjti, amik értelmezhetetlen koncepcióval (például újságot olvasó grillcsirke vagy a pasija ujját kétméteres sövénymetszővel levágni készülő nő) rendelkeznek.

Nemrég viszont belefutottunk egy olyan cikkbe, ami a terhes nőkről, illetve a családokról készült beállított képeket figurázza ki olyan képaláírásokkal, amik ellentmondanak a „valós élettel” – legyen szó arról, hogy miként viselkednek a gyermekek fogmosás vagy vacsora közben. A poszt annyira megihletett minket, hogy saját gyűjtésbe kezdtünk: a GettyImages fotói közül válogattunk, és láttuk el őket feliratokkal. Mert a családban mindig pont olyan az élet, mint a képeken. Ugye önöknél is így megy ez?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2014.11.05 19:03:24Mr. Waszabi

    Kedvencem a 400 nmes konyha vagy nappali, hófehér dizájn bútorral, persze egy szál szekrény nélkül, és az egész család ott lebzsel 64 fogú mosollyal nevetve, mintha egész napjuk ezzel telne - és a reklám mindössze valami bagatell gyógyszerről vagy éppen tisztítószerről vagy egy mezei csokiról szól. Tényleg valósághű.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta