Menőség: titkos szoba a szülinapra

Van-e nagyobb menőség annál, mint hogy egy négyéves kisfiú a szülinapjára egy titkos kincsesszobát kapott ajándékba? Oké, ez így elég furán hangzik, de elmagyarázom. Az amerikai házaspár a gyerek két éves korában költözött új házba. A gyerekszobábából egy kicsi ajtón egy kicsi, a tető íve alatt lévő helyiség is nyílt, talán gardróbnak szánták korábban. A körülbelül 2,5 méterszer 4 méteres kis szobával a szülők nem kezdtek semmit, mivel úgy érezték, egy ennyire kis gyereknek még nincsen szüksége extra tárolóhelyre, ám megbeszélték, hogy valamikor a jövőben meglepetésként titkos szobát alakítanak ki belőle, menő ajándék lesz, ha a kisfiú elég nagy lesz már hozzá. Addig is, a szobába vezető pici ajtót egy elétolt nagyobb komóddal takarták el.

14898085996 098e0cf275 o
Sarah Goer

A megfelelő pillanatnak a fiú 4. szülinapját érezték, néhány hónappal korábban az anya akcióba lépett, és nekilátott, hogy kialakítsa a meglepiszobát. Ennél tovább már kockázatos lett volna várni, hiszen a nagyobb gyerekek már simán nekilátnak ide-oda tologatni a bútorokat, és akkor lőttek a meglepetésnek.

A szülők komolyan vették, hogy meglepetést készítenek elő, minden munka akkor zajlott, amikor a kissrác oviban volt. Akkor érkeztek a munkások, hogy a meztelen szigetelést gipszkartonnal fedjék el, akkor cserélték le a szakadt linóleumot egy szebb padlóra, és a mesterembereknek szigorúan távozniuk kellett délután, hogy a fiú ne sejtsen meg semmit. A festés, a dekorálás mind-mind napközben történt, délután pedig a komód visszakerült a titkos ajtó elé.

14920722622 ac677a34cc o
Sarah Goer

Aztán eljött a kissrác szülinapja. A szülők kincskeresőjátékot rendeztek, az egész házban jeleket és nyomokat helyeztek el, az utolsó segítség azt mutatta, hogy a gyerekszobai komódot el kell tolni a helyéről. Végül némi segítséggel ez is sikerült. Amikor bementek a szobába, a kisfiú körülnézett. "Hol a szülinapi ajándékom?"- kérdezte. "Éppen benne állsz a szülinapi ajándékodban. Ez a titkos kincsesszoba az."

Bár az anya szerint eltartott pár percig, míg tökéletesen felfogta, de a kissrác hamarosan fel le ugrándozott a szoba közepén, és azt kiáltozta: titkos kincsesszoba! Imádom!

Igen, mi is látjuk, hogy a szobát be lehetett volna rendezni hangulatosabban, és biztosan létezik ennél jobb dekoráció. De ennek ellenére az egész projekt mégis őrületesen menő! Önök is szerettek volna titkos szobát találni a házban gyerekkorukban? Mi nagyon!

14920723682 a8ca493547 o
Sarah Goer
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek