SZÜLŐSÉG

Fogadjunk, nem látott még három évest így táncolni!

2014. május 18., vasárnap 12:16

Az amerikai Ellen DeGeneres műsorában egy roppant cuki kislány, Heaven, bukkant fel még tavaly, akkor Beyonce egyik számára mozgatta csípőjét, koreográfus anyukájával egyetemben. Ezzel az akcióval egyébként nagyon népszerűek lettek, több, mint 3 millió letöltést generált ez a videó a youtube-on.

Múlt hét kedden Ellen ismét megvendégelte őket show-műsorában, és természetesen megint csak fergeteges táncot adott elő anya és lánya, Pharrel Williams kicsit túlhájpolt Happy című számára. A cukiságmérőt mégis az akasztotta ki, amikor a 3 éves Heaven Ellenhez beszélt: 

Elmondta, hogy anyjával együtt balettet, modern táncot és hip-hopot tanít gyerekeknek. Amikor Ellen megjegyzi, hogy négy évesen elég fiatal még ehhez, a kislány anyja kijavítja, hogy Heaven még mindig csak a harmadik évét tapossa. Erre Ellen megkérdezi a kislánytól, hogy mikor lesz 4 éves, mire a válasz: „amikor a születésnapom lesz!” Tényleg übercuki! Amikor a show házigazdája azt kérdezi a gyerektől, hogy ha nagy lesz akkor táncos lesz-e, mire ő azt feleli kérdő, kikerekedett szemekkel, "már most is az vagyok".

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2014.05.18 15:03:37aritus

  Szerintem rémes, pont olyan, mint a gyerekszépségverseny. A gyerek az anyuka vágyainak kiszolgálója. Ez bizony gyerekbántalmazás.
  Attól még rémesebb, hogy a média ezt a bántalmazást jutalmazza, ebből él.

 • 2014.05.18 15:16:23Bambano

  és a fő probléma, hogy az első videóból kiderül, a gyereknek semmi ritmusérzéke sincs.

 • 2014.05.18 16:31:26aritus

  Bambano, nem az a főprobléma. Az a főprobléma, hogy egy cirkuszi majomnak HASZNÁLJA az anyja.
  Egy 3 éves gyereknek nyilván van ritmusérzéke, de nem előadóművész, csak egy gyerek.

 • 2014.05.19 10:51:26jause

  A kislánynak van ritmusérzéke, csak a mozgáskoordinációja tart még ott, ahol ennyi idősen tartania kell. Meg a koreográfiára koncentrál, nem szabadon táncol. De zseninek én sem nevezném, csak egy ügyes 3 évesnek.
  Cukinak meg annyira cuki, mint minden 3-4 éves.

 • 2014.05.19 20:38:30Mille38

  Azért a kislány mozgáskoordinációja sokkal jobb, mint a korabeli gyerekeké, bár egy nyugisabb koreográfiával ez valószínűleg jobban igazolható lenne. Egy jó dolgot mindenképp látok az egészben: hogy az ANYUKÁJÁVAL van, tőle tanul, vele táncol. Ez milyen nagyszerű érzelmi támasz lehet neki majd később is.

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta