SZÜLŐSÉG

Szingli anya vagyok, szexcsetelésből élek

2014. április 30., szerda 08:33 |

Noémi első ránézésre épp olyan egyedülálló anyuka, mint millióan: a kislánya édesapja már nincs képben, így őt egyedül neveli, az utóbbi években pedig ismét rátalált a szerelem. Ám ha kicsit megkapargatjuk a felszínt, kiderül: cseppet sem átlagos nő. Amikor néhány évvel ezelőtt megelégelte az anyagi bizonytalanságot, elhatározta: a kezébe veszi az életét, és “maszekolni” kezd.

Azóta gitártanárként, nyelvtanárként, és alkalmanként bébiszitterként és felszolgálóként is dolgozik, ám a bevétele nagyrészét internetes szex cseteleléssel keresi. “Nincs ebben semmi fura, emellett tanulok is, és élem az életem: három éve boldog párkapcsolatban élek, rengeteg hobbim van, és önkéntesként rengeteg szociális munkát is végzek. A magam ura vagyok, én osztom be az időmet, nem kell kockáztatom és befektetnem, és még jól is érzem magam.” – mondja.

Ismerje meg Noémit, a huszonkilencéves nőt, aki a minimálbér négyszeresét keresi napi legfeljebb ötórás online szexmunkával, és emiatt sem a barátai, sem a pasija előtt sem pironkodik. Sőt, ha elég nagy lesz hozzá, most nyolc éves lánya előtt sem fogja titkolni.

Hogyan keveredtél ebbe a – fiatal anyáknak legalább is biztosan - szokatlan szakmába?

Mindig is érdekelt a szex, viszonylag fiatalon vesztettem el a szüzessegemet, és alapvetően szexuálisan mondhatni magas rezgésszámú vagyok. Fiatal koromtól játszogattam néha a gondolattal hogy kiprobáljam, milyen lehet egy hasonló szakma, csak végül sosem próbaltam, mert meg voltam róla győződve, hogy a fizikai adottsagaim nem alkalmasak erre. Aztan jött az internet korszaka, meg ezzel együtt a szexcseteké is, es végül mégis úgy döntöttem, hogy válaszolok egy hirdetésre, ami nagyon viccesen volt megfogalmazva: "Színesznőket keresünk otthoni munkára, jó fizetéssel”.

shutterstock 171073025

Nem tartottál tőle, hogy valami balhéba keveredsz?

Eleinte igen, reméltem, hogy nem az orosz maffiába futok bele, de az első beszélgetés után minden kétségem szertefoszlott. Egy hihetetlenul kellemes modorú, intelligens negyvenes hang beszélt. Kedves volt, tiszteletteljes, megnyerő – egyetlen korábbi, “normális” munkahelyen dolgozó főnököm életemben sem versenyezhetett volna vele. Megbeszéltünk egy talalkozót egy kávézóban, és bár kicsit izgultam, életben is épp olyan korrekt volt, mint a telefonon. Elmondta, hogy mik az elvárások, mennyi a kereset, én pedig egy héttel később már kezdtem is a munkát.

A barátaid tudnak a dologról, vagy teljes titokban tartod?

A legtöbb barátom tudja, és természetesen a pasim is - eleinte kicsit aggódott, hogy ne keveredjek valami zavaros bizniszbe, de ma már együtt röhögünk a sok vicces sztorin. Nekem semmi problémám azzal, hogy ezt felvállaljam: én nem viselek maszkot csetelés során, még paróka sincs rajtam. Kis odafigyeléssel bárki felismerhetne az utcán. Ha valaki rákérdez, egyszerűen beismerem. Ugyanakkor nem mesélgetem mindenkinek, mert az a tapasztalatom, hogy mások érzik magukat kellemetlenül, ha szóbahozom. Vannak barátaim, akik elég konvencionális életet élnek, így amíg ők nem kérdezik, hogy ugyan hogy a fenébe élek meg gitártanításból egy gyerekkel, addig nem traktálom őket. Valószínűleg azt hiszik, hogy a barátom pénzel.

Mit gondolsz, el fogod mondani a lányodnak, ha elég idős lesz hozzá, hogy megértse?

Nem tartom kizártnak. Remélem sikerül olyan felnőttet nevelnem belőle, aki könnyedén megemészt ilyesmit. Már hatévesen tisztában volt vele, hogy vannak melegek és leszbikusok, úgy nőtt fel, hogy számára ez természetes dolog. Elfogadásra és nyitottságra tanítom, nem arra, hogy bíráljon másokat. Azt hiszem, úgy fogom elmesélni neki, ahogy bármilyen más sztorit: “Egyszer, amikor szexcseten dolgoztam...” – valahogy így képzelem.

És mit szólnál, ha ezek után ő is efféle munkára admá a fejét?

Én akkor lennék boldog, ha a lányom olyan munkát végezhetne, amit nagyon szeret is. Ha esetleg nimfomán csajszi lesz, aki napi öt órában amúgy is idegenekkel szexcsetelne, akkor még én magam is ajánlanám neki. Ha viszont nem szeretné a munkáját, nyilván nem örülnék neki – de ugyanez igaz bármilyen más melóra, mondjuk mosogatásra, vagy felszolgálásra.

Belefutsz egészen fura palikba online, akik meglepő dolgokkal állnak elő?

Rengeteg vicces kalandom volt. Egyszer épp felszolgálóként dolgoztam, amikor az étteremben egy pasi megkérte egy lány kezét – a csaj pedig nemet mondott. Pár nappal később felismert a szexcseten, és elsírta nekem a bánatát. De olyan is volt már, aki a feleségével jelentkezett be hozzám a cseten, hogy szextippekkel lássam el őket. És van, amikor hosszasan filozofálgatunk – vicces, ha egy szexcseten olyan kérdéseket boncolgatunk, hogy “Miért vagy te ateista?”.

shutterstock 177652169

Soha nem fordul elő, hogy te is rákattansz az egyik pasira, és legszívesebben találkoznál vele élőben?

Nem, de szerintem ez csak azért van, mert boldog kapcsolatban élek. Ha nem szexeltem volna hónapok óta, biztosan felmerült volna bennem, bár a szerződés szigorúan kiköti, hogy nem találkozgathatok személyesen az online kuncsaftokkal. Olyan gyakran előfordul, hogy egy visszajáró vendég eltűnik, és valahogy elkezd hiányozni, de ilyankor tudom, hogy valószínűleg talált egy hús-vér barátnőt. Ugyanakkor örülök is, mert egy ponton túl úgyis túl sokat kérdeznek rólam, én pedig nem szolgálhatok sok infóval magamról.

Mit gondolsz, most, hogy ebben a bizniszben dolgozol, többet tudsz arról, mire vágyik egy férfi egy nőtől?

A helyzet az, hogy pont annyit nem tudnak a nők férfiakról, mint fordítva. Nagyon sarkítva: a férfiaknak nem kell szerelem a szexhez, a nőknek pedig nem kell szex a szerelmhez. A nők szeretik a szexet, de csak akkor, ha éppen aktuálisan vágynak rá, és gyűlölik, ha eröltetik őket. A férfiak bárnikor készen állnak: fényes nappal csatlakoznak a szexcsethez, köztünk rengetegen vallásosak, ortodoxok, sokgyerekes apák. Elképeszti őket a nyitottságom, és hogy nem szégyellem megélni a szexualitásomat. Számomra egy nő nem attól lesz tiszteletreméltó, hogy hetekig tartogatja magát a várva várt első szex előtt, hanem attól, hogy meri azt tenni, amit akar.

Ezekszerint nőtt az önbizalmad ebben a munkakörben?

Kábé az ötszörösére. Szülés után úgy éreztem, hogy soha többé nem fogok jól kinézni. Kiderült, hogy olyan hiányosságokon akadtam fenn a testemet illetően, amit egy pasi még csak észre sem vesz.

Rendesen kikezdenek veled a palik?

Nap mint nap. Abban a tévhitben élnek, hogy ha mutogatják a kockás hasukat, vagy a nemiszervük méretét, és megesküsznek, hogy isteniek az ágyban, akkor én egy perc után odaadom a telefonszámomat. Eleinte azt gondoltam, hogy tiszta hülyék, de végiggondolva az érem másik oldala is ugyanez: sok nőnek meggyőződése, hogy a pasik egy perc alatt beléjük esnek majd, egy szórakozóhelyen mondjuk. Csajok, a pasik mindentől beindulnak – ez nem jelenti azt, hogy beléd vannak esve.

Mit mondanak a pasik, mitől lesz jó a szex?

Attól, hogy egy nő érdekes és értékes, kívülről és belülről, és attól, hogy a nő is élvezi a szexet. Egy normális pasi örül neki, ha egy nő kerek-perec kimondja amit akar. Ha egy nő kielégit egy pasit, de ő maga nem élvezi igazán a szexet, az egy pasi számára nem számit jó szexnek.

Mit mondanál azoknak, akik megbélyegzik a szexmunka bármely formáját, és leostobázzák azt, aki ilyen területen dolgozik?

Azt, hogy minden szakmában vannak buta emberek. Találkoztam már buta kétdiplomással is, aki kizárólag a szorgalmának vagy a szülei pénzének és összeköttetéseinek köszönhette, hogy ott tart, ahol. A szexszakmában valóban dolgozhat olyan, akinek semmi esze, de ha jó akarsz lenni, azt akarod, hogy megbecsüljenek, vagy vezető beosztásba kerülj, itt is kell az agy.

A szex alapvető igénye az emberiség nagyrészének, mint az evés, vagy a meleg téli ruha. Azok akik szexet árusítanak, tisztában vannak ezzel a ténnyel, és kihasználják ezt az üzleti lehetőséget. Én alapvetően feminista vagyok, és nem szégyellem kihasználni a jóisten adta lehetőségeimet, pénzt és ételt varázsoljak az asztalra.

A minimálbér négyszeresét keresem, és csak 120 órat dolgozom egy hónapban. Ha valaki tiszteletlen, egyből kidobom és kitiltom a lapomról. Minden héten van pár ilyen. Van viszont száz, aki istenít, bókol, és nem győzi megköszönni, amit tőlem kap. Aki szerint mindez ostobaság, az vagy nem látja át, vagy irigy.

shutterstock 102383545

Hogy lehet az, hogy a szex még most is ekkora tabu, a szexuális forradalom és a nők emancipációja után?

Talan mert a mi civilizációnkban az iskolában nem tanulunk szexualitásról, és a szüleink nem beszélnek velünk róla – legfeljebb a gyermeknemzés részéről, de az élvezeti értékéről soha. Sok a képmutatás, sok a hazugság , mintha az emberek félnének saját maguktól. Már mi is sokkal jobb helyzetben vagyunk mint a szüleink, de remélem, a lányom generációja már lazábban kezeli majd ezt a helyzetet.

Mit gondolsz, meddig maradsz meg ebben a bizniszben?

Most tanulok. Azt tervezem, tanulmányaim végeztével önálló vállalkozásba kezdek - amellett folytatni fogom a szexcsetet, amig a vállalkozásom beindul. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy valaki hatvanévesen is szexcsetben dolgozzon, és hiszem, hogy nem lenne sokkal kevesebb munkája. Bár én annyi idős koromra már szeretnék boldog nyugdíjas lenni, aki a szexcset helyett hangversenyekre és uszodába jár. Nem mintha ezt nem tehetném meg a jelenlegi szakmám mellett...

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2014.04.30 09:26:04Acurás

  Szingli anya,de 3 éve boldog párkapcsolatban él?! Valami itt nem kerek nekem.....

 • 2014.04.30 09:54:41fingerbangs

  ez valami kitalált sztori, gondolom kevés a jelentkező a doclerhez és így hírdetnek

 • 2014.04.30 10:38:08t.lala

  "vices".. egy bekezdésen belül kétszer is. Nyilván "vicces"-t akart írni a szerző..

 • 2014.04.30 11:17:39Giggsy

  Acurás: 3 éve él kapcsolatban, de 6 éves a gyereke. Nyilván volt szingli anyuka, csak a cikkíró nem jól fogalmazott.

 • 2014.04.30 11:22:46Teem

  Örök igazság : Ameddig a Föld ovális, mindig lesznek k.rv.k is. :)

 • 2014.04.30 12:20:02muci

  Engem egészen megnyertél, fantasztikus karrier és életvitel!

  "gitártanárként, nyelvtanárként, és alkalmanként bébiszitterként és felszolgálóként is dolgozik" - színes és sokoldalú egyéniség. Nem csoda, hogy vele akar filozofálni istenrôl és életrôl férfi/ nô egyaránt.

  A szerzô is hasonlóan lenyûgözô személyiség. Konyha, életvitel, stílus, divat, utazás - nincs téma, amiben ne tudna alkotni. A divány Leonardoja.
  "a minimálbér négyszeresét keresi napi legfeljebb ötórás online szexmunkával, és emiatt sem a barátai, sem a pasija előtt sem pironkodik."

 • 2014.04.30 12:51:22$$$=$$$

  engem ugyan nem zavar.

 • 2014.04.30 13:48:56kököjszi

  muci: :-)))
  ( mert remélem, jól értettem... :-) )

 • 2014.04.30 13:49:18atvitt ertelem

  mucival értek egyet, engem is ez fogott meg rögtön (persze amellett, hogy szingli anya, de 3 éve boldog párkapcsolatban él).

  Szóval vegyük sorra:
  "Azóta gitártanárként (1), nyelvtanárként (2), és alkalmanként bébiszitterként (3) és felszolgálóként (4) is dolgozik, ám a bevétele nagyrészét internetes szex cseteleléssel (5) keresi. ... emellett tanulok is (6), és rengeteg hobbim (7) van, és önkéntesként rengeteg szociális munkát (8) is végzek.

  Ezeket nem múlt időben írja, hanem mindezt egyszerre. Mellette nyilván foglalkozik valamennyit a felvilágosult 8 éves lányával is.

  Amúgy csak jelzem, hogy a havi 120 óra (a szexcsetre) nem félállás, annál jóval több. Jó neki, hogy mellette 5 másik állásra és a tanulásra is van ideje.

  Szép karrier, le a kalappal. Kár, hogy ennek a felét se lehetne egy embernek elvégezni, feltéve, ha az ő napjai is 24 órából állnak.

  Összegzés: KAMU

 • 2014.04.30 14:20:46iara

  Kristóf , ezt talán mégsem kellett volna! Írtál Te már jobbat is!

 • 2014.04.30 14:26:43lüke

  A cím jó

 • 2014.04.30 14:55:32Yumurdzsak

  szerintem a többi munkája alkalmi, ha mondjuk elmegy a gyereket táborozni, szombat reggel beugrik kávézóba dolgozni.

 • 2014.04.30 15:06:14arabave@vipmail.hu

  Könyörgöm, add meg hol lehet rá jelentkezni!

 • 2014.04.30 15:20:57Fot L' Mondó

  Elolvastam. Ja, aztán meg bilibe lóg a keze, a szerzőnek... mert ő így képzeli el az életét...

 • 2014.04.30 15:21:52muci

  atvitt ertelem

  Alapos!:)

  Aztán fizet-e adót Noémi ezután a tevekenysége (és a többi) után? ? Megy ám a nav.

 • 2014.04.30 15:31:40fard

  Basszus! Most olvasom, hogy ezt a Steiner írta! Te jó ég, én meg végigolvastam... Amúgy persze kamu (vagy iszonyatosan kiszínezett történet) szarul megírva.

 • 2014.04.30 17:29:12vágtázó halottkém

  Ez a poszt valójában reklámozza a szexipart? Tisztára úgy van megírva, hogy az unatkozó 18+ évesek kapjanak az alkalmon és "itt a nyár, keresek némi jópénzt szexcsettel, oszt enyém a világ" feelingjük legyen.
  Van épeszű nő, aki bedől ennek a posztnak?!

 • 2014.04.30 19:11:01norafodor

  Ez az! Nehogy normális munkát keressen az ember, itt a könnyű megoldás lányok! Ne éljen senki tisztességesen, így gazdagabb lehet. Fúj.

 • 2014.04.30 19:51:22norafodor

  Felháborít a csaj stílusa, mi az hogy aki nem ért egyet vele az irigy? Egy édesanya ne játsszon r**ancot az interneten. Vele ellentétben én remélem a világ egy kicsit konzervatívabb lesz, és az ilyeneket megvetik és kiközösítik.

 • 2014.04.30 20:46:57gigacherry

  Bár én nem tudnám azt a munkát végezni, az a véleményem, hogy ez igen is munka. Ezt is ki kell tanulni, ezért is kell áldozatokat hozni, mint bármilyen más munkáért. Nórával ellentétben én azt remélem, nyitottabb lesz a világ, mert ha a szexhez való alap hozzáállás a tiltás, akkor a gyerekeink már csak azért is idő előtt kipróbálják, mert tiltott gyümölcs. Esetleg a nem megfelelő partnerrel, nem a legjobb helyen, és még csak nem is élvezik, vagy akár lelki problémákat is okoz nekik, és ez nem jó. A megvetésnek és a kiközösítésnek pedig nem vagyok híve.

 • 2014.04.30 22:35:12ordasbacsi

  Felőlem csinálja.
  Úgyse mindenki akar Sexcsetelni.

 • 2014.05.01 02:21:15onderon

  hiányzik a cikkből, hogy ez szex videochat. nem csak gépelget a hölgy. oké, van rá utalás, hogy felismerik az utcán és nem hord parókát blahblah. a kérdésem pedig: ez melyik fajta szolgáltatás? ahol kőkemény ujjazás/öklözés/vibrátor móka/egyéb nyalánkság is megy? :) mert nem mindegy azért...mert amiről én beszélek, az már prostitúció.

 • 2014.05.01 08:45:16muci

  Onderon, na meséljél, hogy megy ez!:) Nekem hitelesebb a te szavad, mint a poszt.:)
  Az öklözést azt hogy képzeljük el?? Magának? Hát nem akrobata, hanem szexszolgáltató iparos.

 • 2014.05.01 10:33:02kismorgó

  ez megint olyan Sex és New York- os menő szingli (de párkapcsolatban élő), felvilágosult, menő, szexi anyuka... ilyen lenne a tökéletes nő? Ha ő így jól érzi magát, akkor rendben, szuper. De nehogy már ez legyen a követendő...

 • 2014.05.01 13:15:28apilusz

  Hol lehet jelentezni?Pasik is jelentkezhetnek? :))

 • 2014.05.01 15:25:41onderon

  Muci: pl így.[link]

 • 2014.05.01 20:40:03Fashionistas

  Látod Apilusz... pont erre ment ki az egész előre megtervezett cikk....

 • 2014.05.01 22:24:32Koriander

  szexiparina es feminista, wow :-)

 • 2014.05.02 14:03:49Budapesti Szeretkezési Vállalat

  Hmmm...
  Ami a gitártanárkodást illeti: a valaki nem gyakorol napi több órát, az nemhogy tanítani nem tud egy idő után, de gitározni is egyre pocsékabbul.
  Ez nem olyan, mint biciklizés, ezt bizony el lehet felejteni.
  (Magam is gitározom, tudom, hogy ha 1 hétig nem veszem a kezembe a hangszert, mennyivel megy rosszabbul a gyakorlás. És az csak 1 hét.)

  Nyelvtanárság dettó. Mire elvégzi az egyetemet - már ha elvégezte, mert kicsit gyanús -, 23 éves, közben szült egy gyereket, most 29 - tanítani gondolom, egy percet nem tanított.

  Szóval elég kamuszagú a sztori.
  Talán a szexmunkásság részt kivéve.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta