Celebkamuk: ciki bevallani, mitől vékonyak

Megfigyelték már, hogy ha megkérdezik a szupercsinos, szupervékony, szupersportos celebanyákat, vajon mitől néznek ki ennyire jól, a lehető legritkább esetben mondják azt, hogy nagyon odafigyelek mit eszem, és minden nap sportolok, egy olyan edzésterv alapján, amit kifejezetten nekem állított össze a személyi edzőm.

Ugyanis a celebanyák - valami oknál fogva - szeretik azt sugallni, hogy ők csak úgy, mellesleg vékonyak és szupersportosak - semmi különös, így alakult. De miért ez a trend?

Tényleg létezik, hogy valaki, aki amúgy "civilben" mondjuk a Victoria's Secret modellje, cikinek tartaná bevallani, hogy abból keresi a biopamut kistrikóravalót, hogy vigyáz az alakjára? Mert megszólnák? Mert manapság nem elég jó anya az, aki nem 24 órában a gyereknek szenteli magát? Vagy miért? Miért kell ezt eltitkolni, vagy csak úgy mellesleg odavetni, elbagatellizálni?

Jobban idegesítené az embereket, hogy valaki képes hetente 3-5-7 alkalommal sportolni és odafigyelni arra, hogy mit eszik, mint a nyilvánvaló kamu, hogy szülés után egy héttel azért hord újra 34-es ruhát, mert sokat szaladgál a nagyobb gyerek után?

Kilenc híresség, pontosabban nyolc anya és egy apa, és az ő válaszuk arra a kérdésre, vajon mitől is néznek ki jól.

1. Rebecca Romijn

Korábbi modell, jelenleg színésznő, legtöbben talán az X-men filmekből ismerjük.

Rebecca Romijn
Rebecca Romijn

Mit mondott? Hetente háromszor Bikram jógázom, és minden nap az ikreim után rohangálok - ez önmagában egy edzés. Korábban hetente ötször jógáztam, de aztán úgy éreztem, fizikailag teljesen kimerültem, és a hátam is fájt. Azt hiszem, fontos, hogy hallgassunk a testünkre, és tudjuk, mikor hajtottuk túl.

Kamufaktor: 10/4. Rendben van, jógázol, dícséretes, még be is vallod. De miért nem lehet ezt mondani? Minek a duma a gyerekek után rohangálásról? Mindannyian rohangálunk utánuk, és ettől a legtöbben nem leszünk szupermodellek. Ha meg mégis ettől nézel ki ilyen jól, akkor minek hetente háromszor bóhockodni a jógával, inkább rohangálj akkor is.

2. Angelina Jolie

Mindannyiunk kedvenc Angie-je, akinek alakja többeket foglalkoztat, mint a malária megfékezése Afrikában. Velvetes nővéreinknél is állandó téma, mit eszik, és szép vékony vagy túl sovány-e a karja.

169823366 10

Mit mondott? Ikrei születését követően arról beszél, "remekül" érzi magát és "nagyon boldog", hogy a gyerekei egészségesek, és egyfolytában szaladgál a gyerekekkel, és szoptat is, amiről úgy gondolja, hogy fontos része a test visszarendeződésének. Ja, és genetika is, teszi hozzá. "Bizonyos embereknek más alakjuk van. De én szoptatok, és szerintem ez a lényeg. Erre ez a testünk természetes reakciója."

Kamufaktor: 10/6. Igen, bizonyára genetika is. Meg tuti elég sokat kell szaladgálni hat gyerek után. Meg a különböző embereknek tényleg különböző alakjuk van. De sajnos porontyos szerzők és olvasók egész hada tudna beszámolni arról, hogy nem mindannyiunk testének természetes reakciója a szoptatásra az, hogy úgy nézzünk ki, mint Angie. Sajnos. Aki ráadásul vagy extrém hosszan szoptatja mostanra hat éves ikreit, vagy valami egyéb titka is van, amitől azóta is egyfolytában szupercsinos.

3. Alessandra Ambrosio

Brazil szupermodell, a Victoria's Secret fehérneműcég egyik angyala. A Forbes adatai szerint 2012-ben például a világ hatodik legjobban kereső modellje volt, abban az évben 6,6 millió dollárt (kb. 1,5 milliárd forint) kasszírozott.

tk3s 18008464

Mit mondott? Ó, a szoptatás nagyon jót tett, és a rohangálás a gyerekek után.... Meg szeretek Pilates-ezni és SoulCycle-özni [ez egy menő spinningszerű edzés], és gyalogolni, meg szörfözni.

Kamufaktor: 10/8. Igen, szegény Alessandrával nagyon szigorúak vagyunk. De ha valaki abból keres évi millió dollárokat, hogy a világ egyik leghíresebb fehérneműmodellje, az ne kenje már a szart, könyörgöm. Szoptatás meg gyerekek, mi? Meg mellesleg pilates meg bringa, meg gyaloglás, meg szörf. Miért kell ezt így mellékesen odabiggyeszteni a szoptatás, meg a kölykök után? Miért? Miért nem lehet vállalni, hogy abból él, hogy tökéletes az alakja? Nem szeretnénk kevésbé, becsszó. 

4. Melissa Joan Hart

Színésznő, rendező, producer, üzletasszony, aki a Sabrina, a tiniboszorkány sorozatból nőtte ki magát. Három gyereke van, zenész férjével 2003-ban házasodtak össze. 2010 óta a Melissa & Joey  című sitcom főszereplője, Joey Lawrence-szel együtt.

186287514

Mit mondott? Nincs is időm enni, annyit rohangálok utánuk állandóan. És folyton emelgetni kell őket, be az autósülésbe, ki az autósülésből, be az etetőszékbe, ki az etetőszékből.

Kamufaktor: 10/10. Ó, Jézusom. Autósülés meg etetőszék, mi?

5. Kakukktojás celebapu: Nick Cannon

Színész, komikus, rapper, tévés és rádiós személyiség. És szép példája annak, hogy nem csak a nők használják a gyerekeim tartanak fitten kamut.

462575243(1)

Mit mondott? Szaladgálok a gyerekeim után, és súlyokat emelek.

Vajon milyen sebességgel és mennyit szaladnak a Cannon gyerekek, amitől apunak ilyen szép teste lesz? Vagy van rajtuk jetpack?

Kamufaktor: 10/5. Mert bevallja a súlyokat, de csak mellesleg, és a gyerekeivel takarózik.

6. Jessica Simpson

Énekesnő, színésznő, tévés személyiség és divattervező. Két gyerekének apja az amerikai focista Eric Johnson. Simpson számos cég reklámjában szerepelt, köztük volt a Pizza Hut 2007-os Super Bowl döntőn bemutatott filmje is, 2012-ben viszont sokmillió dolláros szerződést kötött a Weight Watchers céggel, amely az USA legnagyobb fogyókúrás programja, hogy a program étrendjével adja le a terhesség során felszedett kilókat

jess ww.png

Mit mondott? A két gyerek mellett naponta egymilliószor szaladgálok föl-le a lépcsőn. A gyerekek tényleg felpörgetik az anyagcserét. Eric-kel sétálni is megyünk, próbálok naponta legalább 4 mérföldet (bő 6 km) megtenni. Sokkal jobban érzem magam tőle.

Kamufaktor: 10/7. Mert nem elég, hogy elsőre előhozakodik a gyerekdumával, de ezt úgy teszi, hogy közben a a Weight Watchers fizetett arca is. A napi legalább hat kilométer gyaloglás meg csak úgy van.

7. Penelope Cruz

Mrs. Javier Barden, a párnak két gyereke van, egy fiú, egy lány, Leonardo és Luna. Emellett pedig még egy multitalentum: színésznő, aki húgával együtt tervezett már kollekciót a Mangonak, szerepelt számos reklámban, a L'Orealtól a Ralph Laurenig egy rakás cég dolgozott már vele.

183004858 10

Mit mondott? Lánya születése után három hónappal a következőket válaszolta arra a kérdésre, mit tett érte, hogy ennyire csinos legyen: Csak szaladgálok utánuk, szaladgálok a gyerekek után, asszem ennyi.

Kamufaktor: 10/10. Semmi és egyébként kicsit tornázom vagy odafigyelek az étrendemre. Csak szaladgál a gyerekek után. Aha. Világ konditermei: dobjátok ki a futógépeket, és szerezzetek be pár gyereket!

8. Kim Zolciak

Amerikai énekesnő, sorozatszínésznő és tévés személyiség. Némiképpen mozaikjelleggel, de összesen hat gyereke van: két tizenéves lány az első házasságából, őket követi a 2011-ben és 2012-ben született két kisfiú, majd 2013-ban egy vegyes nemű ikerpár. Három év alatt négy gyerek - emellett az ütemezés mellett mondjuk nem csodálom, ha vékony.

tk3s bei bravo upfront 1278563ap

Mit mondott? Az ikrei születése után kilenc nappal kérdezte tőle legnagyobb lánya a twitteren, mitől néz ki ilyen jól. Korábban ugyanis azt nyilatkozta, hogy 25 kilót hízott a terhesség során, a kérdés feltétele pillanatában viszont már 34-es méretű ruhában pózolt. A válasz az volt: "az utánatok rohangálástól [vagyok ilyen vékony]."

Kamufaktor: 10/8. Oké, ikerterhesség, mondjuk a 25 kilóból egyből lement 15. A maradék 10 kilo kilenc nap alatt azért még mindig elég sok szaladgálást feltételez.

9. Karolina Kurkova

Még egy modell, színésznő, nyugdíjazott Victoria's Secret angyal. A cseh születésű szupermodell szintén szerepelt a Forbes listáján a legtöbbet kereső modellek között. 2009-ben láttak napvilágot a hírek, miszerint évek óta pajzsmirigy-működési zavarokkal küzd, emellett később azt nyilatkozta, hogy korai menopauza tünetei is jelentkeztek nála, ebben az időszakban 14 kilót hízott. Fia is ebben az évben született. Egészségügyi problémáin valószínűleg úrrá tudott lenni, mert jelenleg is tökéletesen modellalkatú.

tk3s bei amfar benefit 1907117cg

Mit mondott? A Tobin utáni szaladgálás nem hagy eltunyulni. A gyerekeknek rengeteg energiájuk van, ami segít abban, hogy akkor is aktív legyél, amikor a legkevésbé várnád.

Kamufaktor: 10/10. Azért haragszunk rá, mert különösen az ő egészségügyi előzményeivel elvárható lenne, hogy őszintén beszéljen arról, mit kell tenni ahhoz, hogy formában maradjon.

Oszd meg másokkal is!
Mustra