Beálltam az idióta anyák táborába

Még jó, hogy írásos bizonyítékom van arról, mekkora fennhangon állítottam, hogy én bizony nem csinálok hülyét sem magunkból, sem a gyerekünkből, máskülönben biztos vagyok abban, hogy szemrebbenés nélkül letagadnám, hogy történt ilyen.

Így, több mint egy évvel az elképzeléseim és fogadalmaim után végül rászántam magam, és összesítettem, mi mindent sikerült betartani. A végeredmény: igen, akárhogy is nézzük, én is beálltam az idióta anyák táborába. 

Soha nem fogjuk pocaklakózni a gyereket születése előtt, születése után pedig soha nem fogjuk manózni, mi több, manócskázni.

Ez hálistennek sikerült. A gyerek viszont a reálisan hangzó szaros jelző mellett már megkapta a plömpi, muci, mucika, cicabogyó, királylány, hercegnő szavakat, amik egy szállal se jobbak, mint a manócska, ha becézésről van szó. 

Nem festünk mindenféle képeket a hasamra.

Nem festettünk. Egy rosszabb napomon viszont illusztráltam, hogyan nézhet ki a gyerek a hasamban depressziós magzatként. Hát így: 

KATYA 65

Nem lesz Ákosból Ákcsi, Áronból Árcsi, Sebestyénből Sebestyénke

Persze, hogy nem lett, hiszen nem Ákos, Áron vagy Sebestyén a neve, hanem Kátya, így lett belőle Katyusa.

Nem fogjuk cuki kisállatnak öltöztetve lefotózni idillikus körülmények között

NANÁ, hogy nem. (De. Íme:)  

P1224145

Nem fogunk egy szál puncis/pöcsös képet feltölteni róla a Facebookra

És valóban nem, így született meg a süsücenzúra:

1473937 569456889776254 209948950 n

Nem linkelünk a közösségi oldalra Nagy Cumisüveg Öszehasonlító Tesztet, Összeesküvést Leleplező Méreg Van A Bébiételben Warningot, pláne olyat nem, ami csak Angolában kapható, és a benne lévő anyagról egyetlen, más kontextusban ismeretlen nagyhírű kutató állítja, hogy baj van vele

Saját porontyos írások linkelése ugye, ér? 

Nem szinkronizáljuk a gyereket a feltöltött fotók alatt (üvöltős képalá:"Hozd már a reggelimet, anya!", bilizős képalá: "Az első kaksim"), és többes számban sem beszélünk róla (Kijött az első fogunk!)

Jó, ettől még mindig kiráz a hideg. Van viszont szinkronizálás privátban non-stop, mondjuk a férjem ezt képes úgy nyomatni, hogy sírunk a röhögéstől. 

Nem veszünk neki vicces feliratú ruhákat ("Dobj meg egy sörrel!", "Vigyázat, nincs rajtam pelus!", "Hiszti betöltése folyamatban", stb.) "Szopnék" feliratút nem láttam még sehol, pedig egészen új értelmet nyerne egy babán.

A turiban sikerült beszereznem egy "Olyan erős leszek, mint apa" feliratút. Mea culpa. 

+1, amiért ki fog nyírni, ha felnő: beöltöztettük mérges gombának: 

PB242905
Oszd meg másokkal is!
Mustra