SZÜLŐSÉG

Megismeri, kik születtek az állatkertben? Kvíz

2014. február 23., vasárnap 12:52

Egy évvel ezelőtt azon izgult a fél ország, vajon fog-e rendesen enni Asha, az elefántbébi. Aztán meg azon ámuldoztunk, milyen cukik az oroszlánkölykök. De az állatkertben azóta is folyamatos a baby boom. Az elmúlt bő fél év újszülötteiből állítottuk össze az alábbi kvízt, mert egy elefántot mindenki megismer, de vajon mi a helyzet a többiekkel? Megismeri, melyik állat kinek a kölyke?

Cukiságok az állatkertből
Cukiságok az állatkertből
Fotó: Bagosi Zoltan

Az állatkerben az elmúlt fél évben rengeteg állat született. Van néhány, akit bárki felismer, de vannak ritka, kevésbé ismert jövevények is. Tudna válaszolni, ha a gyerek megkérdezné, milyen állat ez? Most kipróbálhatja. A kérdések megválaszolására 15 másodperce lesz, a helyes választ 3 közül kell eltalálnia.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta