Így menőznek a celebkölykök Instagramon

Tisztán emlékszem rá, amikor Tom Cruise és Nicole Kidman örökbefogadott egy cuki, borzashajú bébit, vagy amikor Madonna és Guy Ritchie Versace rugdalózóban keresztelték meg kisfiukat, Roccót. A Beckham házaspár gyermekeinek számával kapcsolatban ugyan igen nehéz naprakésznek maradni, ám az megvan, amikor az első kissrácukat Brooklynnak nevezték el - mert hogy történetesen ott fogant meg a gyermek.

Egészen elképesztő szembesülni azzal, hogy ezek az egykori újszülöttek ma már annyi idősek, mint amennyi én voltam, mikor ők megszülettek - és nem csak, hogy már nem járnak rugdalózóban, de saját profiljuk van a menő közösségi portálokon. Híres szüleikkel ellentétben a celeb-gyerekek meg sem próbálják titkolni magánéletük mozzanatait - láthatjuk őket a suliban, partikon, nyaraláson, haverokkal, félmeztelenül pózolni, és - ha úgy hozza a sors - még egymás profiljait is előszeretettel reklámozzák. Íme a celeb Y generáció legdögösebb ötöse az Instagramon.

Rocco Ritchie

Instagram név: @Soaprr

Headline: " Változtasd meg a világot! Afrka a második otthonom. Csak egy Rocco Ritchie van, és az én vagyok!"

Rocco koránt sem tipikus elkényeztetett sztárcsemete: zsenge kora ellenére már keményen melózik. Körbeturnézta a világot édesanyja MDNA turnéjának táncosaként, önkéntesként dolgozott egy afrikai árvaházban, keményen bírálja a konzumkultúrát és a fogyasztói társadalmat, közben pedig nyurga kisfiúból kockáshasú fiatalemberré érett - legutóbbi közös fotóikon még magasabb is, mint Madonna.

Rocco képein és videóin különféle extrém sportokat űz, akrobatikus táncmozdulatokkal villog – többnyire fejjel lefelé -, vagy a popkirálynő pasijával, a szintén break táncos Brahim Zaibattal pózol. És bár nem marad hűtlen a papához sem -nemrégiben a Ravasz, az agy, és két füstölgőpuskacső plakátját posztolta ki -, Guy Ritchie új családja egyelőre nem kapott platfomot az Instagramon. Rocco egyértelműen anyás kissrác: II. Erzsébetről feltöltött fotója mellé odabiggyesztette: „Csakis egy királynő van, az pedig Madonna!”

Brooklyn Beckham

Instagram név: @BBrooklynBbeckham

Headline: "Imádom a focit! 14 éves vagyok, és imádom a rajongóimat!"

David és Victoria Beckham tinédzserfia viszonylag friss az Instagramon, de annál nagyon elánnal posztolgat. Lehet az egy Starbucks-papírpohár, vagy egy brit zászlós hűtőszekrény – „ha nagy leszek, ezt megveszem” -, úgy fest, szinte bármi amit lát fotózásra ösztönzi.

Nem sok hozzáfűznivalója van a képekhez: egy homályos ásványvizespalack mellé odakommenteli, hogy asszongya: „Víz közeli hahaha”, és időről időre nyom egy screenshotot, amikor mérföldkőhöz érkezik a követők száma, de ezt se cifrázza túl: „kövess!”.

Sofia Richie

Instagram név:  @sofiarichie1

Headline: "sofia-richie.tumblr.com"

Sofia Richie szintén a tizennégyéves iskolások átlagos életét éli, de Lionel Richie kislányaként - és persze Nicole Richie kishúgaként - mindig van valami izgi, amiről beszámolhat. Például Chanel táskát ábrázoló születésnapi tortájáról, vagy a kékre festett fürtjeiről.

Vélhetően csak idő kérdése, hogy Sofia mikor csatlakozik közepesen és nem tudni pontosan miről híres nővéréhez, és divatházat alapít, vagy modellnek, esetleg valóságshow-hősnek áll. Ehhez pedig minden adottsága megvan: remekül áll neki a hatalmas, fél arcát eltakaró napszemüveg, olyan vékony, hogy a cipői nagyobbnak tűnnek, mint a teste többi része, és leginkább szivecskékben és szmájlikban kommunikál.

Connor Cruise

Instagram név: @theconnorcruise

Headline: "Mindig tartsd szem előtt a tényt, hogy a siker azon múlik, mennyire vagy kitartó."

Tom Cruise és ex-felesége Nicole Kidman örökbefogadott fia, Connor már-már feledésbe merült Suri Cruise karrirének beindulásakor (azaz születésekor). Ám amióta a srác DJ karrierbe kezdett, ismét egyre többet hallat magáról. Lemezlovasként meglehetősen gyakran utazgat a világban, így főként ezekről a turnékról posztol kimondottan jól megkomponált fotókat.

A képeket nézegetve magángépek, luxusszállodák, celeb-haverok kacsintanak ránk, illetve időről időre Connor kutyusa, akit a sztárcsemete előszeretettel szinkronizál: „Épp a mókusokat hajkurászom itt a kertben.” Ha ne adj Isten bedől a DJ karrier, Instagram profiljából már pénzt is csinálhat: annyi képe van pink, lila, és narancsszínű naplementékről, hogy bármelyik nagy bölcs vehetne tőle hátteret a Facebookon posztolt spirituális bölcsességeihez.

Paris Jackson

Instagram név: @ParisJacksonOfficiall

Headline: "15 éves vagyok. Ez ez egy igazi Instagram profilom van! Új és régi fotókat is posztolok. Boldog szingliségben élek."

Michael Jackson lánya úgy nőtt fel, hogy akárhová is ment, leplekkel és maszkokkal takarták el az arcát. Ám édesapja tragikus halála után úgy határozott, vége a bújkálásnak: Twitter és Instagram profilja is meglehetősen aktív. A fotókat nézegetve a legfeltünőbb, hogy Paris majdnem olyan gyakran nyújtogatja a nyelvét, mint Miley Cyrus. Az énelesnőhöz hasonlóan ő is nemrég vágatta le hosszú, Disney-hercegnős loboncát, és ki is szőkíttette csibesárgára, ahogy azt az ő korában általában szokták a lányok a lázadás égisze alatt.

A Jackson lány egyik ledvenc hobbija egyébként a rúnaírás – tintával pingált műveit egymás után tölti fel a közösségi oldalakra -, és elnézve egyre „punkosodó” stílusát, nincs messze a nap, amikor magára varrat valami inspiráló idézetet ógermánul.

Ön szerint ki a legmenőbb celebgyerek?

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek