no

Hisztiző lányát szinkronizáló apuka az új sláger

Új slágervideó terjed a neten, a hisztiző hat éves lányát szinkronizáló szupervicces apuka videója. Csak egy baj van, hogy ez egy kicsit sem vicces. Az anyuka a következőket mondta a videóról:

"A lányom már körülbelül egy órája örjöngött a szobájában, és akármit mondtunk neki, nem segített. Már nagyon elegem volt, amikor a férjem úgy döntött, kicsit feldobja a hangulatot. Csak a történelmi hűség kedvéért, a lányom nem egy szörnyeteg, valójában egy fantasztikus kisgyerek, akinek rossz napja volt."

Értem, mit érezhetettek a szülők, ha ilyen örjöngős,sikítozós hisztit hallgattak már egy órája. Nálunk is volt olyan hiszti, amikor már nem láttunk más kiutat a nem hisztiző magunk számára, csak, hogy megpróbáljuk elröhögni a sztorit. Nem szép dolog, de ez van, néha mindenkinek elfogy az empátiája, még a szülőknek is.

De mégis elfacsarodik a szívem, ahogy hallgatom a kislányt, és nézem az apukát, aki viccet csinál belőle, és a testvért, aki épp most tanulja meg az apjától, hogy milyen vicces dolog kiröhögni a másikat, amikor teljesen kikészült, és anyukát, aki szintén röhög, és közben hallom, ahogy a kislány azt kiabálja, sikítja: ne röhögjetek!

Eddig azt gondolnám,rendben , a lánynak rossz napja volt, a család meg már nem bírta elviselni, van ilyen. De ezt a videót feltöltötték a YouTube-ra. És odaírták, hogy ha valaki kereskedelmi célokra szeretné használni, írjon erre és erre az emailcímre. Vagyis nem csak arról van szó, hogy az adott pillanatban elfogyott az együttérzés, hanem arról is, hogy a - már lehiggadt - szülők szerint belefér ezt az egész világnak megmutatni, és pénzt csinálni belőle. Pedig szerintem baromira nem oké.

Mit gondolnak róla?

Szerintem

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek